Now Foods Amino Complete™ Хранителна добавка, естествен източник на 20 аминокиселини 360veg.caps

Now Foods Amino Complete™ Хранителна добавка, естествен източник на 20 аминокиселини 360veg.caps

код на продукта: 032469
Само три продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  129,71лв. (66,35€)

Now Foods Amino Complete™ Хранителна добавка, естествен източник 20 аминокиселини 360 растителни капачки жизненоважни за живота, аминокиселините са крайъгълният камък на протеините, докато те съставляват втората по големина част от телесното тегло...  още

111,42лв. (56,99€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739000132
Вижте също продукти в тази категория:
Аминокиселини

Now Foods Amino Complete™ Хранителна добавка, естествен източник 20 аминокиселини 360 растителни капачки

жизненоважни за живота, аминокиселините са крайъгълният камък на протеините, докато те съставляват втората по големина част от телесното тегло след водата. Типичният протеин може да съдържа 300 или повече аминокиселини. Всеки протеин има свой собствен номер и своя аминокиселинна последователност.

Аминокиселините изграждат сухожилия, мускули и връзки, органи, жлези, коса и ноктите и са съществена част от всяка клетка в тялото. Има над 20 аминокиселини, които са разделени в две категории. „Незаменимите“ аминокиселини, тези, които тялото не може да произвежда и които се доставят с храната, и „незаменимите“ аминокиселини, тези, които може да направи тялото. Аминокиселините са неразделна част от живота и могат да окажат дълбоко влияние върху това колко ясно мислим и колко добре се чувстваме.

Amino Complete™ на NOW Sports съставлява лесно усвоима формула, която предлага уникална балансирана смес от 20 незаменими и "незаменими" аминокиселини. Аминокиселините на СЕГА Sports получени от суроватъчен протеин и соев протеин. За неговите фенове fitness И неговият body building или само за всички спортисти, добавка с висококачествени аминокиселини като Amino Complete™ може да помогне за увеличаване на силата и издръжливостта, в възстановяване на мускулите, но и в здравословното функциониране на имунната система.

Приемайте по 4 капсули дневно, за предпочитане със сок.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук