Now Foods Arginine & Ornithine 500mg / 250mg Хранителна добавка, която комбинира две аминокиселини, за производство на 100caps

Now Foods Arginine & Ornithine 500mg / 250mg Хранителна добавка, която комбинира две аминокиселини, за производство на 100caps

код на продукта: 032471
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  58,36лв. (29,85€)

Now Foods Arginine & Ornithine 500mg / 250mg Хранителна добавка, която комбинира две аминокиселини, за производство на енергия 100 капс Производство на енергия, ATP. Фибромиалгия, хронична умора, енергийна ефективност на сърдечния мускул.       ...  още

51,30лв. (26,24€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739000408

Now Foods Arginine & Ornithine 500mg / 250mg Хранителна добавка, която комбинира две аминокиселини, за производство на енергия 100 капс

Производство на енергия, ATP. Фибромиалгия, хронична умора, енергийна ефективност на сърдечния мускул.

L-Arginine & L-Орнитин на NOW Sports комбинира две основни аминокиселини р΄ идеална хранителна добавка.

Тези две аминокиселини играят важна роля в цикъла на карбамида за отстраняване на токсичния амонякs, и при стимулиране на хипофизната жлеза да отделя хормон на растежа. Растежният хормон е много важен за растежа и развитието на децата, както и за мускулите на възрастните.

L-аргинин е предшественик от две вещества, открити в спермата, наречени спермидин и спермин. Тази аминокиселина е особено богат компонент на спермата в концентрация от 80%. Многобройни проучвания показват използването на добавки с аргинин за лечение на мъжко безплодие. Неговото действие L-Аргининът може да помогне за лечение на мъжкото безплодие, като подобри производството и подвижността на сперматозоидите. THE L-Аргининът също подобрява бионаличността на азотен оксид (мощен вазодилататор) и следователно играе важна роля за здравето на сърцето и кръвообращението.

L-орнитинът е една от аминокиселините участва в метаболизма и синтеза на протеини. Подобрява освобождаването на растежен хормон и помага за елиминирането му телесни мазнини. Освен това допринася за здрав черен дроб и силна имунна система. Действието му се засилва от едновременния прием на L-аргинин.

Заздравяването на рани също може да се ускори с използването на добавки L-аргинин и / или L-орнитин. Изглежда, че тези две аминокиселини стимулират образуването на колаген.

Внимание: Този продукт не е подходящ за хора, които показват симптоми на херпесен вирус или херпес симплекс (херпес) и / или са претърпели миокарден инфаркт или показват коронарна болест на сърцето.

Като хранителна добавка, приемайте 2 капсули два до три пъти дневно, ако е необходимо, за предпочитане със сок или вода.

Препоръчва се продуктът да се приема на празен стомах, непосредствено преди тренировка или непосредствено преди лягане.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук