Now Foods Beta Alanine 750mg Хранителна добавка за намаляване на умората и възстановяване на напрегнатите мускули 120veg.caps

Now Foods Beta Alanine 750mg Хранителна добавка за намаляване на умората и възстановяване на напрегнатите мускули 120veg.caps

код на продукта: 032478
Само четири продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  97,26лв. (49,75€)

Now Foods Beta Alanine 750mg Хранителна добавка за намаляване на умората & Стресова мускулна рехабилитация 120 зеленчуци Мускулен растеж, възстановяване - Невромускулни заболявания. Бета-аланин е аминокиселина използвани от мускулните клетки за...  още

82,66лв. (42,28€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739020086

Now Foods Beta Alanine 750mg Хранителна добавка за намаляване на умората & Стресова мускулна рехабилитация 120 зеленчуци

Мускулен растеж, възстановяване - Невромускулни заболявания.

Бета-аланин е аминокиселина използвани от мускулните клетки за синтезиране на карнозин, дипептид, състоящ се от В-аланин и L-хистидин. H В-аланинът е уникална бета аминокиселина, открита днес в природата. Съставен изключително от черния дроб в човешкото тяло и не се усвоява чрез консумация на протеин.

Непосредственото приемът на карнозин не води до няма ефект, тъй като абсорбцията му от стомашно -чревния тракт се счита за незначителна. Повишаване на нивата на карнозин след прилагане на В-аланин (повече от 80% увеличение след няколко седмици на приложение) води до физиологичен потенциал на дипептида (В-аланин & L-хистидин), за да достигне пълната си сила.

Проучванията показват че карнозинът е частично способен да ограничи ефектите на млечната киселина върху мускулите, cвнук което допринася за подобряване на спортните постижения. Повишаването на нивата на мускулния карнозин може да подобри смесените аеробни и анаеробни упражнения.

Карнозинът също помага мобилизация ензими, които са отговорни за активирането на мускулните контракции. Изследванията показват, че добавянето В-аланин значително забавя мускулната умора.

* Natural Alternatives International (NAI) is the owner of patents as listed on www.carnosyn.com and registered trademark CarnoSyn®.

Вземете 3 капсули, две до три пъти на ден с вода или напитка по ваш избор. За най -добри резултати оставете поне два часа между храненията.

Забележка: В-аланинът може да причини временно „изтръпване“ в кожата, но не е вредно. След няколко седмици изтръпването намалява или отшумява нормално.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук