Now Foods Branched Chain Amino Powder Хранителна добавка с пептидни аминокиселини, укрепване на мускулната рехабилитация 340gr

Now Foods Branched Chain Amino Powder Хранителна добавка с пептидни аминокиселини, укрепване на мускулната рехабилитация 340gr

код на продукта: 032580
Само четири продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  142,72лв. (73,00€)

Now Foods Branched Chain Amino Powder Хранителна добавка с пептидни аминокиселини, подобряване на мускулната рехабилитация 340гр Аминокиселини от пептидна форма, за растеж & възстановяването на мускулната тъкан, увеличаването на производството на ...  още

124,16лв. (63,51€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739002136
Вижте също продукти в тази категория:
Аминокиселини

Now Foods Branched Chain Amino Powder Хранителна добавка с пептидни аминокиселини, подобряване на мускулната рехабилитация 340гр

Аминокиселини от пептидна форма, за растеж & възстановяването на мускулната тъкан, увеличаването на производството на хормони, заздравяването на рани & Регулиране на енергията.

Аминокиселини с разклонена верига (BCAA's), левцин, изолевцин и валин, са от съществено значение в живота на много спортисти и спортисти, тъй като те представляват почти 1/3 от аминокиселините в мускулните протеини. H BCAA Powder на NOW Sports му осигурява идеална комбинация в:

L-Левцин: помага за регулиране на нивата на кръвната захар, развитие и възстановяване на мускулната тъкан, увеличаване на производството на хормони, заздравяване на рани и регулиране на енергията.

L-Изолевцин: заедно с две други аминокиселини с разклонена верига, насърчава възстановяването на мускулите след тежки упражнения, като самостоятелно е от съществено значение за образуването на хемоглобин, както и за регулиране на нивата на захарта и енергия.

L-Валин: има тонизиращ ефект и е от съществено значение за мускулния метаболизъм, възстановяването и растежа на тъканите и поддържането на азотния баланс в организма. Тъй като е разклонена верига от аминокиселини, тя може да се използва и като източник на енергия от мускулите.

Spoon Stirred: Добавете две лъжици BCAA прах в чаша с 230 до 300 мл вода или напитка по ваш избор. Разбърквайте енергично с лъжица за около 15 до 20 секунди. Консумирайте един до три пъти на ден, преди хранене или преди и след тренировка.

Shaker: Добавете две лъжици BCAA прах в шейкър с 230 до 300 мл вода или напитка по ваш избор. Разклатете за около 10 секунди. Консумирайте един до три пъти дневно, преди хранене или преди и след тренировка.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук