Now Foods Bromelain Може да помогне за здравословно храносмилане 500mg 60caps

Now Foods Bromelain Може да помогне за здравословно храносмилане 500mg 60caps

код на продукта: 032019
Само един продукт е наличен!
Now

Препоръчителна цена на дребно  93,16лв. (47,65€)

Now Bromelain Може да помогне за поддържане на здравословно храносмилане 500mg 60caps Бромелаинът е протеолитичен ензим, получен от стеблото на ананаса, който има способността да усвоява протеина. Когато се приема с храна, бромелаинът може да подп...  още

60,55лв. (30,97€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739029430

Now Bromelain Може да помогне за поддържане на здравословно храносмилане 500mg 60caps

Бромелаинът е протеолитичен ензим, получен от стеблото на ананаса, който има способността да усвоява протеина. Когато се приема с храна, бромелаинът може да подпомогне здравословното храносмилане.

Когато се приема между храненията, той може да подпомогне здравето на ставите и да облекчи преходната болка, свързана с прекомерно напрежение в мускулите.

Бромелаинът е проектиран от природата да поддържа нормалното стомашно -чревната функция и също така насърчават облекчаване на мускулите и ставите.

Забележка: Измерването на ензимната активност е особено сложно. Протеолитичните ензими могат да бъдат стандартизирани, като се използват различни мерни единици за активност, включително единици за кондензиране на мляко (MCU / mg), казеинови храносмилателни единици (CDU / mg), тирозин бромелаинови единици (BTU / грам), папаинови единици, Rorer (PU) и други.

Една единица Papain FCC (PU), например, се определя като количеството ензим, което освобождава еквивалента на 1 μg (или mcg - микрограм) тирозин на час при условията на анализа. Тази процедура понякога се използва за определяне на протеолитичната активност на бромелаин.

Анализът се основава на 60-минутна протеолитична хидролиза на казеинов субстрат при рН 6.0 и 40° C. Разтворим казеин en Непрекъснатост измерени спектрофотометрично.

GDU / грам е друга мярка за смилането на протеини (в случая желатин) от ензим и е различен начин да се покаже колко протеин може да усвои ензим в даден момент, при определени условия.

Бромелаинът може да бъде в различни форми съдържание и тегло на доза в рамките на формулировката, което влияе върху стойностите, показани на етикетите.

Например, някои бромелаинови продукти имат документирана ензимна активност от 2400 GDU / грам, така че 500 mg (500 милиграма се равнява на половин грам) от този материал ще има ензимна активност 1200 GDU на капсула (2400 GDU / грам на 0,5 грама).=1200 GDU на капсула).

По същия начин, номиналната активност на използвания ензим, умножена по теглото в грамове, осигурява ензимната активност, показана на етикета на продукта, за друго съдържание на ензим на грам.

Тъй като има вариации в концентрацията (GDU / грама) на ензими в суровина като бромелаин, само теглото на ензима не измерва точно съдържанието на този ензим във формулировката.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук