Now Foods Calcium Citrate Pure Powder (Vegetarian) Хранителна добавка, калциев цитрат на прах с висока чистота 227gr

Now Foods Calcium Citrate Pure Powder (Vegetarian) Хранителна добавка, калциев цитрат на прах с висока чистота 227gr

код на продукта: 032281
Само три продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  72,43лв. (37,05€)

Now Foods Calcium Citrate Pure Powder (Vegetarian) Хранителна добавка, калциев цитрат на прах с висока чистота 227gr Калциев цитрат на прах - Кости, Зъби, Остеопороза, ниска стомашна киселинност. Зъбите и костите съдържат около 99% от общия кал...  още

48,46лв. (24,79€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739012401

Now Foods Calcium Citrate Pure Powder (Vegetarian) Хранителна добавка, калциев цитрат на прах с висока чистота 227gr

Калциев цитрат на прах - Кости, Зъби, Остеопороза, ниска стомашна киселинност.

Зъбите и костите съдържат около 99% от общия калций в нашето тяло. Останалите 1% се съдържат в нервите, мускулите и кръвта. Всъщност калцият е толкова жизненоважен за оцеляването на организма, че когато не се приема в големи количества от храната, на тялото започва да разгражда костите, за да покрие функционалните неговите нужди.

Калцият е важен за съсирването на кръвта, свиването на мускулите и предаването на сигнали от нервните клетки. Той има фундаментална роля във функцията на сърцето, нервите и мускулите и в поддържането на здрав скелет, особено по време на менопаузата.

Той се абсорбира от тялото през тънките черва в процес, контролиран от два основни фактора: а) количеството витамин D, налично по време на целия процес, и б) нивото на калций, присъстващо в организма.

Калциев цитрат е отлична добавка на калций с повишена разтворимост, без излишни съставки. За разлика от калциевия карбонат, калциевият цитрат няма ефект върху стомашната киселина и не забавя храносмилането.

Получавате 1 ½ и т.н. ежедневно, за предпочитане с обяд. За най -добри резултати смесете със сокове, които съдържат каша, като доматен или портокалов сок.

ВНИМАНИЕ: Следните противопоказания-взаимодействия се прилагат за всички калциеви добавки:

• Пациентите с хиперпаратиреоидизъм или рак не трябва да използват калциеви добавки без препоръка на лекар. Наблюдението на пациента се счита за задължително.

• Не приемайте калциеви добавки с антихипертензивни лекарства без медицинска препоръка и наблюдение на пациента от квалифициран лекар.

• Употребата на калций може да повлияе на действието на антихипертензивните лекарства, като повиши тяхното действие.

• Едновременната употреба на антихипертензивни блокери на калциевите канали и дикалциев малат може да попречи на действието на лекарството.

• Калцият може да намали абсорбцията на лекарства като биофосфати (етидронат), антибиотици флуорохинолини, 4-хинолини и 4-циклини, а също и флуор.

• Калцият е най -добре да се използва поне три часа отделно от другите лекарства и след одобрение от Вашия лекар.

• Едновременното приложение на калций с тамоксифен може да доведе до прекомерно повишаване на нивата на калций в кръвта.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук