Now Foods Candida Support Действа за повишаване на здравословния баланс на ненормални чревни бактерии 90Vegcaps

Now Foods Candida Support Действа за повишаване на здравословния баланс на ненормални чревни бактерии 90Vegcaps

код на продукта: 032020
Само четири продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  103,62лв. (53,00€)

Now Candida Support Действа за повишаване на здравословния баланс на ненормални чревни бактерии 90Vegcaps Candida albicans е естествена мая, която обикновено се намира в червата, като част от нормалната чревна флора. Формулата на Candida Suppor...  още

67,35лв. (34,45€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739033086

Now Candida Support Действа за повишаване на здравословния баланс на ненормални чревни бактерии 90Vegcaps

Candida albicans е естествена мая, която обикновено се намира в червата, като част от нормалната чревна флора.

Формулата на Candida Support на СЕГА препоръчва комбинация от традиционни билкови съставки (пау д'арко, черен орех и масло от риган), биотин (витамин В-комплекс) и каприлат киселина (естествена мастна киселина, получена от растителни масла), която действа като бустер за здравите баланс на непатологични чревни бактерии.

◇ Дестилатът на кората му pau d'arco и тя съдържа черен орех естествени съставки, които след поредица от изследвания са показали това имат силни противогъбични свойства.

Кората на pau d'arco съдържа химикали, наречени нафтохинони. Тези веществата имат способността да неутрализират бактерии, вируси, дрожди, като по този начин приписват полезните антимикробни свойства на pau d'arco.

Кората от черен орех се използва традиционно от векове, като помага за контролиране и неутрализиране на различни паразитни организми от тялото.

◇ Може би най -важната роля в състава на тази формула играе чистото масло от риган, чиято активност достига 100%.

Това масло съдържа летливи масла, като карвакрол и тимол, които са отговорни за неговите антибактериални, антивирусни, противогъбични и противовъзпалителни свойства. Изследвания Доказано е, че маслото от риган е ефективно срещу бактерии като Escherichia coli, Salmonella enterica и Listeria monocytogenes.

◇ Биотинът се произвежда от чревния микробиом, популацията от бактерии, които обикновено живеят в червата на човека. Дефицитът на биотин може да бъде причинен от всички заболявания, които нарушават баланса на чревната флора.

◇ Каприловата киселина е мастна киселина със средна верига, която допринасят в процедура на храносмилането чрез способността му да насърчава баланса на чревната флора действа благоприятно при гъбични инфекции, които могат да причинят храносмилателни разстройства.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук