Now Foods Cascara Sagrada 450mg за засилване на перисталтиката на дебелото черво 100caps

Now Foods Cascara Sagrada 450mg за засилване на перисталтиката на дебелото черво 100caps

код на продукта: 032023
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  46,53лв. (23,80€)

Cascara Sagrada 450mg за подобряване на перисталтиката на дебелото черво 100 капсули Каскара Sagrada взето от кората на един родно дърво на Северна Америка, което на испански означава „свещена кора“. Прахът, създаден от тази кора, традиционно се и...  още

30,20лв. (15,45€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739046208
Вижте също и продуктите в категориите:
При запек, При гастроентерологични проблеми, Стомашни добавки

Cascara Sagrada 450mg за подобряване на перисталтиката на дебелото черво 100 капсули

Каскара Sagrada взето от кората на един родно дърво на Северна Америка, което на испански означава „свещена кора“. Прахът, създаден от тази кора, традиционно се използва от местните жители на района за подобряване на перисталтика на дебелото черво.

Състои се от съединения, наречени антрахинони, чието действие е слабително, както и причиняват контракции в червата и особено в дебелото черво. Съдържа също емудин и алое-емудин, съставки, които покриват и укрепват стените на храносмилателната система.

Cascara Sagrada съдържа и други активни съставки Съставки, като хидрокси-антрахинонови гликозиди, наречени каскарозиди (около 70% от всички те се състоят от А, В, С и D и други гликозиди в по-ниски концентрации) с слабително действие. Някои други важни съставки са смоли, танини и липиди, които съставляват повечето от останалите съставки в кожата.

Край, Смята се, че подобрява тонуса на мускулите на стените на дебелото черво, стимулира секрецията на метали и освобождава течни лубриканти в дебелото черво. Тези течности изглежда успокояват и укрепват стените на червата, активирайки нормалната й функция.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук