Now Foods Castor Oil 650mg Хранителната добавка допринася за гладката чревна подвижност 120 Softgels

Now Foods Castor Oil 650mg Хранителната добавка допринася за гладката чревна подвижност 120 Softgels

код на продукта: 032350
скоро наличен продукт
Now

Препоръчителна цена на дребно  82,89лв. (42,40€)

Now Foods Castor Oil 650mg Хранителната добавка допринася за гладка чревна подвижност 120 меки капсули Мощен слабително - Запек - Противовъзпалително и антиоксидантно масло.  рициново масло, е масло, получено от маслените семена на растението R...  още

53,06лв. (27,14€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739017239
Вижте също и продуктите в категориите:
При запек, Противовъзпалителни добавки

Now Foods Castor Oil 650mg Хранителната добавка допринася за гладка чревна подвижност 120 меки капсули

Мощен слабително - Запек - Противовъзпалително и антиоксидантно масло.

рициново масло, е масло, получено от маслените семена на растението Ricinus communis. Той отдавна е признат за мощно слабително средство и може да се използва за облекчаване на случаен запек.

Съставлява противовъзпалително и антиоксидантно масло, използвано от векове заради своите ползи в медицината. Изследванията показват, че че повечето от ползите от рициново масло идват от високата концентрация на ненаситени мастни киселини. Като хранителна добавка, той допринася за правилното функциониране на храносмилането и подвижността на червата.

Castor Oil на NOW Foods съдържа масло от копър, което може да помогне за предотвратяване на подуване, създавайки идеална среда за усвояване и усвояване на хранителните вещества на други храни.

Приемайте по 1 мека капсула веднъж или два пъти дневно с храна, ако е необходимо.

Внимание: Не се препоръчва за хора със стомашно -чревни нарушения. Не превишавайте препоръчителната доза. Продуктът не е предназначен за продължителна употреба.

Прекратете употребата, ако се появи стомашен дискомфорт или диария.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук