Now Foods Chlorella 1000mg Vegeterian Хранителна добавка с детоксикиращи свойства за поддържане на здраво тяло 60 Tabs

Now Foods Chlorella 1000mg Vegeterian Хранителна добавка с детоксикиращи свойства за поддържане на здраво тяло 60 Tabs

код на продукта: 032569
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  67,25лв. (34,40€)

Now Foods Chlorella 1000mg Vegeterian Хранителна добавка с детоксикиращи свойства за поддържане на здраво тяло 60 таб Срещу вируси - Елиминиране на тежки метали. Добавка за детоксикация на хлорела, за укрепване на имунитета, борба срещу стомашн...  още

40,96лв. (20,95€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739026309
Вижте също и продуктите в категориите:
Chlorella, За детоксикация, Витамини, подходящи за вегани

Now Foods Chlorella 1000mg Vegeterian Хранителна добавка с детоксикиращи свойства за поддържане на здраво тяло 60 таб

Срещу вируси - Елиминиране на тежки метали.

Добавка за детоксикация на хлорела, за укрепване на имунитета, борба срещу стомашно -чревни нарушения & на дисменорея.

Хлорела е зелено едноклетъчно микроводорасло, което съдържа най-високите концентрации на хлорофил. Името Chlorella идва от гръцката дума ‘зелено‘ означава ‘зелено‘ и подходящ латински ‘-ella-‘ означава ‘малък‘ позовавайки се на високото съдържание на хлорофил, което придава характерния му смарагдово зелен цвят.

Появата му датира от преди 3,5 милиарда години в сладките води области на Далечния Изток и Австралия. Тези клетъчни водорасли осигурява високи нива на бета-каротин, витамин В-12, желязо и протеин. Той е богат източник на аминокиселини, нуклеинови киселини, фибри, минерали, CGF (Chlorella Growth Factor) и други полезни вещества.

Хлорелата укрепва нормален имунен отговор, благоприятства производството на повече интерферон в организма. Освен това увеличава процента на полезната флора в стомашно -чревния тракт, като по този начин помага на лечение на язва, спастичен колит, болест на Crohn или по друг начин пропусклив синдром на червата и запушване.

Приемайте по 3 таблетки дневно.

Внимание: H Chlorella може да причини стомашно -чревен дискомфорт при чувствителни организми.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук