Now Foods CoQ10 200mg Хранителна добавка за здрава сърдечно -съдова система с антиоксидантно действие 60veg.caps

Now Foods CoQ10 200mg Хранителна добавка за здрава сърдечно -съдова система с антиоксидантно действие 60veg.caps

код на продукта: 032432
Само три продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  196,97лв. (100,75€)

Now Foods CoQ10 200mg Хранителна добавка за здрава сърдечно -съдова система с антиоксидантно действие 60 VegCaps Невротрансмитерни функции, дегенерация на мозъчни клетки. Коензим Q10 (Co Q10) е известен също като убихинон или убидекаренон. Това...  още

128,03лв. (65,49€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739031761

Now Foods CoQ10 200mg Хранителна добавка за здрава сърдечно -съдова система с антиоксидантно действие 60 VegCaps

Невротрансмитерни функции, дегенерация на мозъчни клетки.

Коензим Q10 (Co Q10) е известен също като убихинон или убидекаренон. Това е мастноразтворимо вещество, присъстващо в повечето еукариотни клетки и се среща главно в митохондриите. Това е компонент, участващ във веригата за електронен транспорт, аеробно клетъчно дишане и производство на енергия под формата на АТФ.

95% от енергията на човешкото тяло се създава по този начин. Коензим Q10 (Co Q10) има антиоксидантна активност, тъй като действа като енергиен носител и непрекъснато се трансформира чрез редокс от убихинон (окислена форма) до убихинол (редуцирана форма). По този начин коензим Q10 осигурява защита срещу окисляване на липиди, протеини, митохондриална ДНК и LDL холестерол. Той също така помага за регенерирането на други антиоксиданти, като витамин Е.

Коензим Q10 (Co Q10) изглежда има невропротективна роля и се използва в големи дози като съставка за забавяне на прогресията на болестта на Паркинсон и болестта на моторните неврони. Смята се също, че помага за възстановяване на ДНК при хора със синдром на Даун, предпазвайки от невродегенерация, водеща до преждевременна деменция от тип Алцхаймер.

СЕГА използва само естествената, 100% изцяло трансформация CoQ10, която се получава чрез естествена ферментация. Това се счита за най -качествената и бионалична форма.

Приемайте по 1 капсула дневно по време на хранене.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Съхранявайте в хладна и суха среда.

* Опаковката може да съдържа торбичка за кислородни абсорбатори Ageless®, която помага за контролиране на влагата през целия живот на продукта. Не консумирайте и не изваждайте от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук