Now Foods GABA 500mg With Vitamin B6 Хранителна добавка, която естествено се бори с безпокойството и стреса 100 Vegcaps

Now Foods GABA 500mg With Vitamin B6 Хранителна добавка, която естествено се бори с безпокойството и стреса 100 Vegcaps

код на продукта: 032332
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  67,25лв. (34,40€)

Now Foods GABA 500mg With Vitamin B6 Хранителна добавка, която естествено се бори със стреса & Stress 100 зеленчукови капачки Успокояваща централната нервна система | Повишена мускулатура Γ-аминомаслена киселина (GABA) е аминокиселина, която де...  още

40,35лв. (20,64€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739000873
Вижте също и продуктите в категориите:
Други, При стрес, Витамини, подходящи за вегани

Now Foods GABA 500mg With Vitamin B6 Хранителна добавка, която естествено се бори със стреса & Stress 100 зеленчукови капачки

Успокояваща централната нервна система | Повишена мускулатура

Γ-аминомаслена киселина (GABA) е аминокиселина, която действа като невротрансмитер и се намира главно в мозъка и очите. NOW Foods предоставя само естествената форма на GABA, както се среща в природата и човешкото тяло.

Γ-аминомаслена киселина (GABA) препоръчва естествен начин за борба със стреса, безсънието, нервното напрежение и хиперактивността. Счита се за полезен за нейното лечение намален сексуален порив поради стрес, тя хипертония и гърчове в резултат на неправилни сигнали в мозъка. Γ-аминомаслена киселина (GABA) действа по същия начин, както успокоителните, но без възможност за пристрастяване.

Γ-аминомаслена киселина (GABA) стимулира предния лоб на хипофизната жлеза, което води до по -високи нива на човешки растежен хормон (GH), силно анаболен хормон, който действа срещу мускулния катаболизъм. Върховете нива на хормон на растежа (GH) водят до по -ниска концентрация телесни мазнини и в по -добро съотношение чиста тъкан към съхраняваните мазнини. Хормон на растежа (GH) изглежда има анти-стареене действие и поради постепенното намаляване с течение на времето, допълване γ-аминомаслена киселина (GABA) считат за полезни.

Приемайте по 1 капсула, два до три пъти дневно, ако е необходимо, за предпочитане с пресен сок или вода. Препоръчва се да се приема на празен стомах.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа саше за абсорбиране на кислород Ageless® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук