Now Foods Gymnema Sylvestre 400mg Хранителна добавка, която подпомага здравословния метаболизъм на глюкозата 90veg.caps

Now Foods Gymnema Sylvestre 400mg Хранителна добавка, която подпомага здравословния метаболизъм на глюкозата 90veg.caps

код на продукта: 032525
скоро наличен продукт
Now

Препоръчителна цена на дребно  77,71лв. (39,75€)

Now Foods Gymnema Sylvestre 400mg Хранителна добавка, която подпомага здравословния метаболизъм на глюкоза 90 VegCaps Понижаване на кръвната захар - антиоксидант Gymnema Sylvestre е растение, родом от тропическите гори на юг-централна Индия и н...  още

42,74лв. (21,86€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739047076
Вижте също и продуктите в категориите:
При диабет, Витамини, подходящи за вегани

Now Foods Gymnema Sylvestre 400mg Хранителна добавка, която подпомага здравословния метаболизъм на глюкоза 90 VegCaps

Понижаване на кръвната захар - антиоксидант

Gymnema Sylvestre е растение, родом от тропическите гори на юг-централна Индия и нейните региони Sri Lanka на юг Африка. Смята се за една от най -старите традиционни билки от неговата площ Азия с слабително, диуретично и антиоксидантно свойство, което стимулира секрецията и действието на инсулина в метаболизма на глюкозата и липидите.

Листата на Gymnema Sylvestre съдържат тритерпенови сапонини и тритерпеноиди, които поддържат подреденият функция на ендокринната система и подпомагащи подобрители по отношение на поддържането на здравословно състояние храносмилателната система.

Ползите от Gymnema Sylvestre имат свързани с облекчение на симптомите на диабет, регулиране на нормалното тегло и възстановяване на бързото храносмилане. Съвременните изследвания показват което може да помогне на здравите глюкозен метаболизъм, чрез способността му да насърчава нормалната дейност на панкреаса.

NOW Foods Формулата на Gymnema Sylvestre съдържа гинемични киселини, основния биоактивен компонент на листата му, който се смята, че намалява ефекта на захарозата и съответно намалява желанието за сладко.

Приемайте по 1 капсула дневно като хранителна добавка.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук