Now Foods Magnesium Malate 1000mg Повишена магнезиева хранителна добавка с ябълчена киселина 180tabs

Now Foods Magnesium Malate 1000mg Повишена магнезиева хранителна добавка с ябълчена киселина 180tabs

код на продукта: 032290
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  113,98лв. (58,30€)

Now Foods Магнезиев малат 1000mg Магнезиева подобрена хранителна добавка с ябълчена киселина 180tabs "Подобрена" форма на магнезий с ябълчена киселина за подобряване на цикъла на Кребс и увеличаване на производството на енергия Магнезият е мета...  още

71,69лв. (36,67€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739013002

Now Foods Магнезиев малат 1000mg Магнезиева подобрена хранителна добавка с ябълчена киселина 180tabs

"Подобрена" форма на магнезий с ябълчена киселина за подобряване на цикъла на Кребс и увеличаване на производството на енергия

Магнезият е метал, критичен за производството на енергия, метаболизма, мускулното съкращение, предаването на нервните импулси и минерализацията на костите. Той е необходим кофактор на 300 ензимни системи. Сред реакциите, катализирани от тези ензими, са синтезът на мастни киселини и протеини и метаболизмът на глюкозата.

Ябълковата киселина е естествена органична киселина, която се съдържа в някои плодове и зеленчуци, особено в зелени ябълки. Той е важно междинно производно на цикъла на Кребс, както в аеробни, така и в анаеробни дейности. По -конкретно, това е съществена молекула в производството на енергия в клетките, получена от въглехидрати.

Магнезиевият малат (магнезиев малат), като комбинация от магнезий и ябълчена киселина, може да осигури ползи, свързани с правилното функциониране на сърцето, но и със синдрома на хронична умора.

В допълнение, магнезиевият маликат има способността да хелатира други метали с по -специфична ефикасност в токсични метали. Алуминият, например, най -разпространеният метал в земната кора, може - във високи концентрации - да причини тежки увреждания на централната нервна система, загуба на паметта и деменция. Магнезиевата ябълчена киселина може да се комбинира с тези метали, за да ги направи инертни.

Формулата за магнезиев малат на NOW доставя 115 mg елементарен магнезий.

Приемайте по 1 таблетка три пъти дневно, за предпочитане с храна.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Съхранявайте в хладна и суха среда.

* Опаковката може да съдържа торбичка за кислородни абсорбатори Ageless®, която помага за контролиране на влагата през целия живот на продукта. Не консумирайте и не изваждайте от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

Supplement Facts

Serving Size: 1 Tablet
Servings Per Container: 180
Description Amount per Serving % Daily Value

Magnesium(from 1000 mg Magnesium Malate)

115 mg

27%

Other Ingredients: Hydroxypropyl Cellulose, Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid (vegetable source), Croscarmellose Sodium, Magnesium Stearate (vegetable source), Silicon Dioxide and Vegetarian Coating.

Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Caution: For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children.

NOW® Magnesium Malate is a fully reacted mineral supplement.

Natural color variation may occur in this product.

Store in a cool, dry place after opening.

Family owned since 1968.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук