Now Foods Magnesium Oxide Pure Powder Диетична добавка с магнезиев оксид в прах  227gr

Now Foods Magnesium Oxide Pure Powder Диетична добавка с магнезиев оксид в прах 227gr

код на продукта: 032291
Само три продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  77,71лв. (39,75€)

Now Foods Magnesium Oxide Pure Powder Диетична добавка с магнезиев оксид в прах  227gr Магнезиев ацетат на прах с невероятни резултати в  запек - Период - Менопауза - Нарушения на съня - Електролитен баланс и нервно -мускулна функция. Спазми. М...  още

50,44лв. (25,80€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739013101

Now Foods Magnesium Oxide Pure Powder Диетична добавка с магнезиев оксид в прах 227gr

Магнезиев ацетат на прах с невероятни резултати в запек - Период - Менопауза - Нарушения на съня - Електролитен баланс и нервно -мускулна функция. Спазми.

Магнезият е един неорганични елемент който активира повече от 300 биохимични реакции в организма. Това е четвъртият най -разпространен метал в човешкото тяло с ключова роля в редица важни телесни процеси.

Около 69% от магнезиевите йони се съхраняват в костите. Останалият процент участва в междинен метаболизъм, като около 70% са в свободна форма, докато останалите 30% са свързани с протеини (главно албумин), цитратни йони, фосфатни йони и други сложни вещества.

Магнезий е кофактор на много ензимни системи. По този начин всички аденозин трифосфат (АТФ) зависими ензимни реакции изискват магнезий като кофактор на комплекса от аденозин и магнезиев трифосфат. Аденозин трифосфатът (АТФ) е първично биохимично вещество, което се намира във всички аеробни и неаеробни организми (растителни и животински) и действа като носител на химическа енергия. Неговите молекули ATP са характерно наименувани като енергийна единица при вътреклетъчните трансфери на енергия от една биохимична молекула към друга.

В допълнение, магнезият поддържа баланса на електролитните нива, улеснява усвояването на калция, подпомага поддържането на нормална мускулна и нервна функция и свиването както на скелетните мускули, така и на гладките мускули. докато играе ключова роля в регулирането на съня.

Многобройни проучвания показват това Дефицитът на магнезий е свързан със сърдечни нарушения като нелекувани камерни аритмии, повишена чувствителност към дигоксин и спазми на коронарните артерии. Допълнителните симптоми включват нервно -мускулни и невропсихиатрични разстройства.

Магнезиев оксид показва ниски нива на бионаличност и бързо преминаване през чревния тракт. Магнезиевият оксид под формата на прах образува антиациден разтвор и често се използва за облекчаване на симптомите на запек.

Смесете 1/4 с.л. прах в 180 мл студена вода или чиста течност. Вземете продукта веднъж дневно по време на хранене, като хранителна добавка.

Внимание: Не вдишвайте прах и избягвайте контакт с кожата, очите и облеклото. Чист прах от магнезиев оксид е много запалим.

Затова препоръчителната доза ТРЯБВА да се смеси поне в 180 мл студена вода, за да се неутрализира тази реакция преди консумация.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук