Now Foods MCT Oil Liquid Vegeterian 100% Pure  Хранителна добавка, Термогенна формула за отслабване 946мл

Now Foods MCT Oil Liquid Vegeterian 100% Pure Хранителна добавка, Термогенна формула за отслабване 946мл

код на продукта: 032370
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  155,42лв. (79,50€)

Now Foods MCT Oil Течна вегетарианска 100% чиста хранителна добавка, Термогенна формула за отслабване 946ml Триглицеридите със средна верига (МСТ) съдържат 6 до 12 въглеродни атома и са липиди, открити в природата, главно в кокосовото масло и палм...  още

100,88лв. (51,60€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739021991
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти за изгаряне на мазнини

Now Foods MCT Oil Течна вегетарианска 100% чиста хранителна добавка, Термогенна формула за отслабване 946ml

Триглицеридите със средна верига (МСТ) съдържат 6 до 12 въглеродни атома и са липиди, открити в природата, главно в кокосовото масло и палмовото масло. NOW Sports 100% чисто MCT масло се абсорбира през стомашно-чревния тракт и след това се метаболизира в черния дроб, превръщайки по този начин мазнините в енергия.

Триглицеридите със средна верига са по-смилаеми от другите видове липиди, тъй като изискват по-ниски количества ензими и жлъчни киселини за чревна абсорбция. Многобройни хранителни проучвания показват, че заместването на други липиди с MCTs масло в здравословна хранителна среда може ефективно да помогне за поддържане на здравословно тегло и желания състав на тялото.

В допълнение, MCTs маслото насърчава здравето на червата, като освобождава тялото от вредни микроорганизми, които причиняват хронично възпаление като болестта на Crohn или синдром на раздразненото черво. Освен това помага на диабетиците, тъй като подобрява регулирането на нивата на кръвната захар.

Приемайте по 1 супена лъжица (15 ml) дневно.

MCT Oil може да се използва като заместител на конвенционалните масла за дресинг в салати, сосове или при готвене (> 180 ° C).

Не се препоръчва за пържене поради ниска точка на дим. След отваряне на опаковката, поставете контейнера плътно затворен в хладилник.

Диетичните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното хранене. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или лечение на някакви човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар дали сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Съхранявайте в хладна и суха среда. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук