Now Foods Oregano 450mg Хранителна добавка от див риган, антимикробна, антибиотична, противогъбична 100 Caps

Now Foods Oregano 450mg Хранителна добавка от див риган, антимикробна, антибиотична, противогъбична 100 Caps

код на продукта: 032530
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  62,05лв. (31,74€)

Now Foods Oregano 450mg Диетична добавка от див риган, антимикробна,  Антибиотик, противогъбично 100 капс Укрепване на имунната система & Добро стомашно -чревно здраве. Дивият риган има дълъг списък от съставки. Той е богат на летливи масла, ст...  още

40,29лв. (20,61€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739047243

Now Foods Oregano 450mg Диетична добавка от див риган, антимикробна, Антибиотик, противогъбично 100 капс

Укрепване на имунната система & Добро стомашно -чревно здраве.

Дивият риган има дълъг списък от съставки. Той е богат на летливи масла, стероли и флавоноиди. Съдържа бета каротин, витамини С, Е, К, А, манган, магнезий, калций, цинк, калий, ниацин, фосфор и желязо. Съдържа също лутеин, зеаксантин, криптоксантин, пинен, лимонен, окимен, кариофилин и урсолова и розмаринова киселина.

Нейното масло Дивият риган съдържа две основни вещества, карвакрол (5-isopropyl-o-cresol, 5-isopropyl-2-methylphenol - C10H13OH) и тимол (6-isopropyl-m-cresol - C10H14O), на което се дължат силните му антиоксидантни и антибактериални действия. Тези две фенолни съединения действат в сътрудничество и възпрепятстват развитието на много вредни бактерии.

Благодарение на carvacrol, Дивият риган може да лекува редица инфекции и гъбички и някои състояния като лошо храносмилане, кандидоза, диария, ухапвания от насекоми и симптоми на бронхит (главно заради спазмолитичните си ефекти). Тимолът също може да допринесе за ограничаване на растежа на патогенни бактерии като салмонела и стафилокок и различни видове гъбички като аспергилус и криптокок.

Лабораторните тестове показаха ефективността на дивия риган против на болестта на протозойния паразит Giardia lamblia, по -голяма от тази на обичайните лекарства с рецепта. Метеоризмът е чревна инфекция, която може да причини остра диария (воднисти изпражнения), коремни спазми, газове, метеоризъм, гадене или повръщане и загуба на тегло.

Приемайте по 2 капсули дневно, ако е необходимо, за предпочитане с храна.

Внимание: Див риган не е предназначен при хора, които са алергични към копър и джинджифил.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа саше за абсорбиране на кислород Ageless® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук