Now Foods Slippery Elm 400mg Хранителна добавка за лечение на инфекции на пикочните пътища 100 Caps

Now Foods Slippery Elm 400mg Хранителна добавка за лечение на инфекции на пикочните пътища 100 Caps

код на продукта: 032537
скоро наличен продукт
Now

Препоръчителна цена на дребно  51,71лв. (26,45€)

Now Foods Slippery Elm 400mg Хранителна добавка за лечение на инфекции на пикочните пътища 100 капс Инфекции на пикочните пътища - Синдром на раздразнените черва - Колит - Хемороиди. Хлъзгав бряст (Ulmus fulva) или бряст, Известен също като чер...  още

33,61лв. (17,19€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739047502
Вижте също продукти в тази категория:
За уриниране

Now Foods Slippery Elm 400mg Хранителна добавка за лечение на инфекции на пикочните пътища 100 капс

Инфекции на пикочните пътища - Синдром на раздразнените черва - Колит - Хемороиди.

Хлъзгав бряст (Ulmus fulva) или бряст, Известен също като червен бряст, лос лос или индийски бряст е малко дърво, което расте главно в Северна Америка. Кората на дървото е традиционна билка, която първоначално е била използвана от тях Коренното население на Северна Америка, първите заселници, като храна за оцеляване в трудни времена.

Компонентите на кората съдържат вещество, което когато се смеси с вода, се превръща в гладък гел. Това гел форма покрива и успокоява стомаха и червата. Той също така съдържа антиоксиданти, които помагат за облекчаване на възпалителните състояния на червата. Освен това предизвиква рефлекторна стимулация на нервните окончания в стомашно -чревния тракт, което води до повишена секреция на слуз. Повишеното производство на слуз в стомашно -чревния тракт действа защитно срещу язви и излишната киселинност.

Традиционно се използва за лечение на заболявания като:

  • гастроезофагеална рефлуксна болест,
  • гастрит,
  • язва на стомаха или дванадесетопръстника,
  • ентерит,
  • Болест на Крон,
  • улцерозен колит и,
  • синдром на раздразнените черва (IBS).

Забележка: Хлъзгавият бряст може да намали усвояването на пероралните лекарства поради способността му да покрива стомаха и червата със съдържащото се в него вещество.

Приемайте по 2 капсули един до три пъти на ден.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа саше за абсорбиране на кислород Ageless® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук