Now Foods Spirulina 500mg Organic Спирулина за тонизиране, източник на протеин с антиоксидантно действие 100 Tabs

Now Foods Spirulina 500mg Organic Спирулина за тонизиране, източник на протеин с антиоксидантно действие 100 Tabs

код на продукта: 032512
Само четири продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  51,71лв. (26,45€)

Спирулина Now Foods 500 mg органична спирулина за тонизиране, източник на протеин с антиоксидантно действие 100 таблетки Стимулиращ. Източник на протеин. Намален апетит. Антиоксидант. Спирулина е водорасло, което вирее и расте във вода, богато ...  още

31,03лв. (15,87€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739026965

Спирулина Now Foods 500 mg органична спирулина за тонизиране, източник на протеин с антиоксидантно действие 100 таблетки

Стимулиращ. Източник на протеин. Намален апетит. Антиоксидант.

Спирулина е водорасло, което вирее и расте във вода, богато на карбонати и бикарбонати с алкално рН. Структурата му се състои от много клетки, които образуват колонии под формата на нишки, които най -често са спираловидни, откъдето идва и името му. Спирулина произвежда хранителни вещества с помощта на слънчева светлина и въглероден диоксид от атмосферата. Синият му цвят се дължи на фикоцианин, а зеленият на хлорофил. Фотосинтетичната активност се осъществява благодарение на багрилата хлорофил и фикоцианин.

Спирулина е известна със своя богат състав от чист протеин, тъй като съдържа процент от около 60%. Той съдържа всички основни аминокиселини (макар и със сравнително намалени нива на метионин, цистеин и лизин в сравнение с животинските протеини). Той също така съдържа високи нива на гама -линоленова киселина, DHA и EPA, широка гама от всички известни антиоксиданти, като витамини В1, В2 и В6, минералите цинк, манган и мед, аминокиселината метионин, антиоксидантите -каротин , зеаксантин, витамин С и Е и микроелемента селен.

Спирулината като хранителна добавка е призната и въведена главно от проучванията на НАСА през 1970 г. Нейното максимално съдържание на хранителни вещества, които покриват дори хранителните нужди на организма, допринася в същата степен за работата и живота на астронавтите. Тази концентрирана форма на естествена храна, която съдържа точно това, от което се нуждае човешкото тяло, поддържа ежедневната им диета и допринася за тяхното представяне не само физически, но и психически / психологически.

Забележка: СЕГА Спироулина 500 mg има хранителен профил, открит в истински натурални храни с висока концентрация на хранителни вещества (Истински пълноценна храна).

Приемайте по 6 таблетки дневно.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Съхранявайте в хладна и суха среда.

* Опаковката може да съдържа торбичка за кислородни абсорбатори Ageless®, която помага за контролиране на влагата през целия живот на продукта. Не консумирайте и не изваждайте от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук