Now Foods Super Enzymes Съдържа комбинация от храносмилателни ензими 90tabs

Now Foods Super Enzymes Съдържа комбинация от храносмилателни ензими 90tabs

код на продукта: 032027
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  113,98лв. (58,30€)

Сега супер ензимите съдържат комбинация от 90 таба храносмилателни ензими Супер ензимите съдържат комбинация от храносмилателни ензими, бромелаин, панкреатин, папаин и екстракт от говежди жлъчки. Тази смес подобрява процеса на храносмилане и усвоя...  още

74,07лв. (37,89€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739029607
Вижте също продукти в тази категория:
При гастроентерологични проблеми

Сега супер ензимите съдържат комбинация от 90 таба храносмилателни ензими

Супер ензимите съдържат комбинация от храносмилателни ензими, бромелаин, панкреатин, папаин и екстракт от говежди жлъчки. Тази смес подобрява процеса на храносмилане и усвояване на храната, тъй като е в състояние да разгражда големи количества протеини, въглехидрати и мазнини, насочвайки техните жизненоважни хранителни вещества към човешкото тяло. Конкретно:

Β Бромелаинът е ензим от ананас, който има способността да разгражда животински протеини, получени от мускулести животни, което улеснява процеса на храносмилане и облекчава коремните болки.

Γκ Панкреатинът съдържа ензимите от екзокринната част на говеждия панкреас (а-амилаза, протеаза, липаза), които засилват процеса на храносмилане на протеини, въглехидрати и мазнини. Използването на панкреатин като добавка се препоръчва като храносмилателно средство в случаи на недостатъчно производство на панкреатични ензими, характеризиращо се с проблемно храносмилане, малабсорбция, хранителни дефицити и коремен дискомфорт. Използва се и при възпалителни и автоимунни заболявания.

Pá Папаинът е ензим от плодовете на папая, който има способността да разгражда протеините и да помага на организма да метаболизира храната. Папаинът се характеризира със своя мек и успокояващ ефект върху стомаха, докато се счита за много полезен за подобряване на процеса на храносмилане на протеини. Показан в случаи на лошо храносмилане, метеоризъм, газове и други нарушения на стомашно -чревния тракт.

. Екстрактът от говежда жлъчка усилва разграждането на холестерола, като по този начин намалява неговите нива. В допълнение, той допринася за усвояването на мастноразтворими витамини, като витамини А, D, Е и К.

Предупреждение: Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате антикоагуланти или имате алергични симптоми след консумация на ананас или папая.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук