Now Foods Testojack 200, 200mg Хранителна добавка за увеличаване на естествения тестостерон и енергия 60veg.caps

Now Foods Testojack 200, 200mg Хранителна добавка за увеличаване на естествения тестостерон и енергия 60veg.caps

код на продукта: 032400
скоро наличен продукт
Now

Препоръчителна цена на дребно  171,04лв. (87,49€)

Now Foods Testojack 200, 200mg Хранителна добавка за повишаване на естествения тестостерон & енергия 60 зеленчукови капачки Повишаване на естествения тестостерон - енергия. Съдържа Tribulus. TestoJack 200™ се обръща към всеки мъж, който иска да...  още

95,80лв. (49,00€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739021984

Now Foods Testojack 200, 200mg Хранителна добавка за повишаване на естествения тестостерон & енергия 60 зеленчукови капачки

Повишаване на естествения тестостерон - енергия. Съдържа Tribulus.

TestoJack 200™ се обръща към всеки мъж, който иска да поддържа репродуктивна функция, сексуално желание и работоспособност на здравословни нива. Препоръчва един потенциал комбинация от билки, която помага за защита на жизненото и сексуалното здраве на мъжете. Характеристики, съдържа между другото:

◇ Трибулус: укрепва естествено ендогенното производство на тестостерон, нарастващо нормални нива на лутеинизиращ хормон (LH) при мъже в репродуктивна възраст.

◇ Panax Ginseng: поддържа способността да произвежда енергия и тестостерон на постоянни нива. Според изследвания, увеличава броя на сперматозоидите при мъжете с малък процент, но и продължителността на “висока сперма”.

◇ Muira Puama: традиционно използвани от аборигени раси на Amazon като естествен тоник и стимулант. Смята се, че спомага за подобряване на еректилната функция и съответно на сексуалното здраве.

◇ Tongat Ali: биоактивни пептиди и сапонини, според изследванията, мъжката репродуктивна функция, поддържаща ендогенните нива на тестостерон в нормален контекст.

◇ Maca: повишава енергийните нива, допринасящи за поддържането на репродуктивното здраве, но клиничните данни сочат че няма пряк ефект върху ендокринната функция.

Вземете 2 капсули един до три пъти дневно с храна, според случая.

Забележка: Формулировката на TestoJack 200™ не подходящ за хора със сериозни здравословни проблеми и не е предназначен за жени.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук