Now Foods Ultra Omega-3 (500 EPA / 250 DHA) Омега-3 мастни киселини Диетична добавка в концентрация 75%, 90 Softgels

Now Foods Ultra Omega-3 (500 EPA / 250 DHA) Омега-3 мастни киселини Диетична добавка в концентрация 75%, 90 Softgels

код на продукта: 032360
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  134,68лв. (68,89€)

Now Foods Ultra Omega-3 (500 EPA / 250 DHA) Омега-3 мазнини диетична добавка Концентрация на киселини 75%, 90 меки капсули От концентрирано рибно масло в морето - Разтворима чревна миризма. Омега 3 рибено масло смятат се мастни киселини синоним...  още

86,08лв. (44,03€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739016614

Now Foods Ultra Omega-3 (500 EPA / 250 DHA) Омега-3 мазнини диетична добавка Концентрация на киселини 75%, 90 меки капсули

От концентрирано рибно масло в морето - Разтворима чревна миризма.

Омега 3 рибено масло смятат се мастни киселини синоним на сърдечно -съдово здраве, въз основа на приемливи научни данни. Той действа като естествен антикоагулант на кръвта, способен да предотврати натрупването на тромбоцити. Всъщност изглежда, че помага за подобряване на "добрия" (HDL) холестерол, като същевременно понижава триглицеридите в нормални граници.

Многобройни изследвания също изследват благоприятен ефект на омега 3 мастни киселини в депресията, паметта, кожата, връзки и имунната система. По -специално хората, които присъстват Нарушения на настроението или живот с скованост на ставите или някакъв вид възпаление и / или случайна болка, заедно показват по -ниски нива на EPA и DHA.

Забележка: NOW Foods съдържа естествено концентрирано рибено масло молекулярно дестилирани омега-3 мастни киселини в концентрация 75%. Той идва главно от сардини, аншоа и скумрия в морето докато подлежи на задълбочено контрол за отсъствие на потенциално вредни замърсители като живак, тежки метали, ПХБ и диоксини. Предлага се в мека ентерично разтворими капсули и контролирана миризма.

Получавате 1 мека капсула, веднъж или два пъти дневно с храна.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук