Now Foods Valerian Root Extract Хранителна добавка за растителна валериана, с успокояващи и спазмолитични свойства 60ml

Now Foods Valerian Root Extract Хранителна добавка за растителна валериана, с успокояващи и спазмолитични свойства 60ml

код на продукта: 032549
Само четири продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  77,71лв. (39,75€)

Now Foods Valerian Root Extract Хранителна добавка от растението Валериана, със седативи & Антиспазматични свойства 60ml Максимално усвояване на течна форма. Транквилайзер. Срещу безсъние. Спазмолитично. Валериана (Valeriana officinalis) е цъфт...  още

50,44лв. (25,80€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739049704
Вижте също и продуктите в категориите:
Валериан, При стрес, При безсъние, Витамини, подходящи за вегани

Now Foods Valerian Root Extract Хранителна добавка от растението Валериана, със седативи & Антиспазматични свойства 60ml

Максимално усвояване на течна форма. Транквилайзер. Срещу безсъние. Спазмолитично.

Валериана (Valeriana officinalis) е цъфтящо растение от семейство Валериана който расте в залесени райони по брега на реката и на влажни ливади в Европа, Азия и Северна Америка. Името "Валериан" идва от латинската дума valere което означава "здраве или сила" и се отнася до терапевтичната употреба на растението, въпреки че се твърди, че може да се отнася до силната му миризма. Въпреки че не се използва като храна, той обикновено е един от естествените ароматизанти в храната.

Коренът на валериана се използва за неговите успокояващи и релаксиращи свойства, като Смята се, че съдържащите се в него масла имат подобен ефект като бензодиазепините. Бензодиазепините са клас лекарства със седативни, анксиолитични, спазмолитични, анестетични и мускулно релаксиращи свойства. често се използва за осигуряване на облекчение краткосрочни в ситуации на тежка тревожност или безсъние. Народна медицина оценява че екстрактът от корена намалява активността на централната нервна система, действайки като успокоително за нервите, мускулите и сърцето, като същевременно помага за лечение на безсъние. Всъщност се смята, че предотвратява спазмите на гладките мускули на храносмилателния тракт, облекчавайки спазмите и дискомфорта.

Поредица от научни статии за ефектите на валериана по качество и продължителност на съня, показва това има умерен положителен ефект при хора, страдащи от безсъние. За разлика от подобни препарати, белязани от последваща умора на следващия ден, Валериан гарантира спокоен сън. без странични ефекти.

Вземете 1 до 2 пипети (капкомер) с чай или вода, точно преди лягане според нуждите.

Внимание: Продуктът може да причини сънливост. Не се препоръчва шофиране и работа с тежки машини след приемане на продукта.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа саше за абсорбиране на кислород Ageless® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук