Now Stinging Nettle Root Extract 250 mg Хранителна добавка с екстракт от коприва, 90veg.caps

Now Stinging Nettle Root Extract 250 mg Хранителна добавка с екстракт от коприва, 90veg.caps

код на продукта: 038533
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  88,07лв. (45,05€)

Now Stinging Nettle Root Extract 250 mg Хранителна добавка с екстракт от коприва, 90 vcaps Използването на коприва датира от времето на Цезар, преди почти 2000 години. Съставлява първокласна алкализираща билка, богата на каротеноиди, витамин С, и ...  още

57,16лв. (29,24€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739047199
ТЕГЛО: 90gr

Now Stinging Nettle Root Extract 250 mg Хранителна добавка с екстракт от коприва, 90 vcaps

Използването на коприва датира от времето на Цезар, преди почти 2000 години. Съставлява първокласна алкализираща билка, богата на каротеноиди, витамин С, и минерали като калций, желязо, силиций, мед, хлор, калий и натрий. Той също така съдържа няколко важни вещества, включително феноли и флавоноиди, като кофеинова киселина, ябълчена киселина, полизахариди, октини и фитостероли (лигнани и др.).

Копривата традиционно се използва за правилното функциониране на имунната система, подпомагайки здравословната реакция на организма срещу възпаление и хистамин. Хистаминът се произвежда от тялото и помага за намаляване и засилване на симптомите на всяка алергична реакция, като алергичен ринит. Всъщност той се счита за полезен при хора с алергична бронхиална астма, тъй като допринася решаващо за обезболяването на дихателните пътища.

Екстракт от коприва има диуретичен ефект и насърчава добрата бъбречна функция. Изследванията показват, че комбинацията екстракт от корен от коприва и плод на палмето е много активен, еквивалентен с действието на лекарствата с финастерид (Proscar), по отношение на Лечение на симптомите на хиперплазия на простатата, състояние, при което простатата се разширява и причинява проблеми с уринирането. В допълнение на, Екстрактът от коприва не позволява на тялото да преобразува тестостерона в 5-а-редуктаза, ензим, който причинява подуване на простатната жлеза в средна възраст.

СЕГА Екстракт от корен на коприва 250 mg съдържа екстракт от корен на коприва, отговарящ на най -високите европейски стандарти.

Вземете 2 капсули веднъж или два пъти дневно.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа саше за абсорбиране на кислород Ageless® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук