Nuk Disney Mickey Образователен комплект за храна 6 м + Включва купа за храна, чаши, лъжица и вилица

Nuk Disney Mickey Образователен комплект за храна 6 м + Включва купа за храна, чаши, лъжица и вилица

Подходящ за микровълнова фурна и съдомиялна машина, изработен от висококачествен полипропилен

код на продукта: 024221
скоро наличен продукт
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  48,78лв. (24,95€)

Nuk Disney Мики образователни Комплектът храна включва купа за храна, чаша, лъжица, вилица 9м+ Комплектът включва 1 чиния за храна, 1 комплект лъжица - вилица за храна и 1 стъкло с нехлъзгаща се основа, изработена от термопластичен еластомер (TPE)...  още

48,78лв. (24,95€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3159921218777
Вижте също продукти в тази категория:
Прибори за хранене

Nuk Disney Мики образователни Комплектът храна включва купа за храна, чаша, лъжица, вилица 9м+

Комплектът включва 1 чиния за храна, 1 комплект лъжица - вилица за храна и 1 стъкло с нехлъзгаща се основа, изработена от термопластичен еластомер (TPE) за по -голяма стабилност

Улеснява държането и използването на лъжица благодарение на повдигнатия й ръб

Приборите за хранене са с широка дръжка и заоблени ръбове и носове

Подходящ за микровълнова и съдомиялна машина, изработен от висококачествен полипропилен и TPE

Атрактивна подаръчна кутия NUK, за деца от 6 месеца

Disney Мики тренира комплекта си за храна NUK: цялостното решение за процеса на обучение по храните

Практиката носи съвършенство – така идва моментът, когато детето ви трябва да започне да се храни самостоятелно. Храненето от страна на мама и татко бавно приключва. Сега детето трябва да се научи да яде и пие самостоятелно. За да улесните този процес и да ви освободим от всяка концепция, препоръчваме комплекта за тренировъчна храна Disney Mickey NUK, което ще помогне на детето ви да яде и пие самостоятелно, благодарение на специално проектираните му форми и полезни функции.

Комплектът включва дълбока чиния за храна с повдигнат ръб, който улеснява използването на лъжицата и е идеален за малките ръце на вашето дете. Същото важи и за тренировъчната купа. Нехлъзгащата се основа TPE осигурява сигурно захващане, като по този начин улеснява процеса на експериментиране и учене. Разбира се, подходящите прибори за хранене не биха могли да липсват. Комплектът вилици за лъжици улеснява и предлага безопасност при първия контакт на вашето дете с лъжицата и вилицата. Широката дръжка и заоблените върхове и носове превръщат процеса на обучение на храна в играчка!

Търсите ли подходящия подарък за детето на най-добрия си приятел или подарък за кръщене или детско парти? Нейният комплект за тренировки за храна на Дисни Мики NUK Предлага се в красива подаръчна кутия и е идеален да достави радост както на малки, така и на големи.

Среща с Мики Маус – с новия си комплект за тренировъчна храна NUK

Нейният нов образователен комплект за храна NUK, Той е не само практичен, но и печели впечатления: сладките и цветни шарки с Мики Маус, дават на детето ви още повече радост в процеса на изучаване на храната и му дават възможност да открие чрез играта, света на различните ястия . Независимо дали става въпрос за закуска, обяд или вечеря, любимият герой на Дисни се оказва най -добрата компания за хранене, тъй като отвежда детето ви във вълшебния свят на Дисни.

NUK Disney Обучителен комплект за храна Мики: подходящ за микровълнова и съдомиялна машина

Коремът мърка – сега бягаме. Учебната чиния и стъклото на комплекта са най -подходящи за загряване на храната в микровълновата фурна. По този начин храната се сервира бързо, коремът е пълен и играта може да продължи без хленчене. – същото важи и за мама и татко! Всичките му прибори NUK Disney Мики тренировъчен комплект за храна, чист без проблеми в съдомиялната машина и е готов за употреба отново.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук