Nuk Eco Control Audio 500 Digital Babyphone 1 бр

Nuk Eco Control Audio 500 Digital Babyphone 1 бр

Цифрово домофонно устройство с функция Eco-Mode

код на продукта: 050745
скоро наличен продукт
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  214,85лв. (109,90€)

Цифров бебефон Nuk Eco Control Audio 500 Цифров домофон с Еко режим - Режим 1 бр Цифров бебефон с пълна система за екологичен контрол: наблюдавайте бебето си безопасно и с перфектен звук. Дигитален бебефон в модерен дизайн с време на работа ...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4008600253761
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Цифров бебефон Nuk Eco Control Audio 500 Цифров домофон с Еко режим - Режим 1 бр

Цифров бебефон с пълна система за екологичен контрол: наблюдавайте бебето си безопасно и с перфектен звук.

  • Дигитален бебефон в модерен дизайн с време на работа до 18 часа.
  • Работа в еко режим: 100% без високочестотно излъчване, докато бебето ви спи.
  • Пълна система за екологичен контрол: предупреждава родителите, когато уредът им е извън обхват или е изключен, дори в еко режим.
  • Безжично и преносимо родителско устройство с акумулаторни LiPo батерии и предупреждение за изтощена батерия.
  • Функция за двупосочен разговор, надеждна технология за предаване на цифров сигнал FHSS, настройка на чувствителността към шум, визуален индикатор за нивото на звука.

Безопасността на бебето е непосредствен приоритет, особено за новите родители. С новия дигитален бебефон на NUK вие ще бъдете добре оборудвани по време на ранните етапи на вашето новородено – особено когато става въпрос за проследяване на понякога неспокойния и неспокоен сън на вашето малко съкровище. NUK Eco Control Audio 500 гарантира, че ще бъдете до детето си, дори ако всъщност не сте толкова близо.

Новото устройство за наблюдение на NUK има функцията еко режим, която намалява радиацията в стаята на вашето дете, докато то спи и системата за пълен еко контрол, която постоянно проверява връзката на двете тела. Това означава, че винаги можете да сте сигурни, че сте във връзка с вашето очарователно бебе. Той ви уведомява незабавно, ако бебето ви плаче, но също и ако връзката е загубена или сте извън обхват. Когато еко-режимът е активиран, стаята на вашето бебе е 100% свободна от високочестотно лъчение и не е изложена на ненужно електрозамърсяване. С устройството NUK Eco Control Audio 500 оставате гъвкави и в същото време се възползвате от оптимална сигурност и надежден мониторинг.

Цифров бебефон и сигурно предаване на данни без смущения

Не се притеснявайте, цифровата технология FHSS осигурява надеждно, ясно предаване на сигнала без смущения, така че можете да чуете дори най-малкия шум и гласът ви може да се предава в стаята на бебето без смущения. Наблюдавайте лесно вашето очарователно бебе от съседната стая, кухня или градина, тъй като акумулаторните батерии правят родителското устройство преносимо. Максималният живот на батерията е до 18 часа, което означава, че не е необходимо да зареждате бебефона си веднага. Когато батерията на родителското устройство постепенно започне да се изтощава, ще се появи светлина и ще се чуе предупредителен звук, за да ви информира да свържете устройството към източника на захранване

Ако бебето ви е неспокойно по време на сън, вашият глас може лесно да го успокои по интеркома, без да се налага да сте в една и съща стая.

Индикаторът за ниво на шума с 5 светодиода е специално проектиран да визуализира звуците в стаята на вашето дете. Тази функция е особено полезна в случай, че силата на звука на родителското устройство е намалена до минимум или дори в безшумен режим. Този индикатор също така ще ви каже кога бебето плаче, дори когато не можете да го чуете.

Чувствителността на предаване може да се регулира във всеки случай според вашите нужди. Ако сте избрали ниска чувствителност, устройството за бебето реагира само на много силни шумове. Ако чувствителността към шум е настроена на висока степен, могат да се предават дори тихи звуци като скърцане или мърморене. Има общо 4 нива на чувствителност на предаване и във всяка от тези настройки еко-режимът се активира автоматично, щом бебето ви заспи. Опцията за чувствителност на предаване също може да бъде изключена, като по този начин позволява непрекъснато предаване на целия шум, който възниква. В този случай (ниво 5) функцията еко режим е деактивирана.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук