Nuk Флаш термометър за бебета чрез инфрачервен предавател, само за една секунда 1бр

Nuk Флаш термометър за бебета чрез инфрачервен предавател, само за една секунда 1бр

код на продукта: 030183
скоро наличен продукт
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  97,65лв. (49,95€)

Nuk Флаш термометър за бебета Термометър за бебешка светкавица NUK, хигиенно измерване на температурата, без устройството да влиза в контакт с челото на бебето, чрез инфрачервен предавател, само за една секунда Сънят често е най -доброто лекарс...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4008600215592
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Nuk Флаш термометър за бебета

Термометър за бебешка светкавица NUK, хигиенно измерване на температурата, без устройството да влиза в контакт с челото на бебето, чрез инфрачервен предавател, само за една секунда

Сънят често е най -доброто лекарство! Това разбира се се отнася и за бебета и малки деца. Когато родителите трябва редовно да проверяват температурата на детето си през нощта, те искат измерването да бъде възможно най -гладко и безболезнено. – в идеалния случай, без да го събуждате. С термометъра за бебешка светкавица NUK това е лесно, тъй като измерването се извършва за една секунда, без устройството да влиза в контакт с челото на бебето.

Хигиенно измерване без контакт – резултат за една секунда
Бебешкият термометър Flash има инфрачервен предавател. Измерването се постига без контакт, тъй като измервателната глава се поставя на максимално разстояние 3 см от челото на бебето. Дисплеят на температурата показва температурна стойност в рамките на една секунда – по този начин родителите могат да решат дали е необходимо точно измерване на температурата с подходящ термометър. Особено практично: В случай на треска, има звукова аларма. В сравнение с други методи за измерване на температурата, измерването без контакт с тялото на бебето е много здравословно.

Възможност за многократна употреба
Термометърът е подходящ не само за измерване на телесната температура, но може да се използва и за бързо и хигиенично измерване на температурата на други повърхности, като бебешка храна или вода за къпане. В допълнение, LCD мониторът предоставя информация за стайната температура.

С функция памет и безшумна работа
Чрез функцията за памет можете лесно да видите температурния ход за дълъг период от време – могат да се съхраняват резултатите от до 25 измервания. В безшумен режим всички звукови сигнали на устройството се изключват.

В пакета е включена подходяща литиева батерия и устройството може да се използва веднага.

NUK Флаш бебешки термометър – никога досега измерването на температурата не е било толкова лесно и безболезнено.

Какво е треска?

Треската е състояние, характеризиращо се с повишена телесна температура.

Телесна температура:
«"Нормална" е температурата от 36,5 до 37 градуса по Целзий (съответства на около 97,7 до 98,6 градуса по Фаренхайт). Най -високите цени се отчитат в ранния следобед. Стойностите на измерването се различават в зависимост от точката, в която се извършва измерването (уста, мишница, анус, ухо, слепоочие, чело).

Причини:
Треската може да бъде причинена от настинки, други заболявания като респираторни инфекции, чревни инфекции, хипертиреоидизъм или от тумори.

Симптоми и диагноза:
Изпотяване, студ или втрисане са признаци на треска.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук