Nuk Trainer Cup 6m + Мечо Пух 230ml

Nuk Trainer Cup 6m + Мечо Пух 230ml

Учебна чаша с мека муцуна и ръце за деца от 6 месеца и нагоре

код на продукта: 041955
миг наличност (на склад)
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  21,41лв. (10,95€)

Nuk Trainer Cup 6m + Мечо Пух, 230ml Учебна чаша с мека муцуна и ръце за деца от 6 месеца и нагоре Капацитет 230 ml течност, подходящ за деца на възраст над шест месеца
Мека муцуна, мека с небцето
Ергономично проектирани дръжки - ...  
още

21,41лв. (10,95€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 2400000000648
ТЕГЛО: 110gr
Вижте също продукти в тази категория:
Бутилки - Чаши за обучение на бебета

Nuk Trainer Cup 6m + Мечо Пух, 230ml

Учебна чаша с мека муцуна и ръце за деца от 6 месеца и нагоре

Капацитет 230 ml течност, подходящ за деца на възраст над шест месеца
Мека муцуна, мека с небцето
Ергономично проектирани дръжки - лесни за хващане
Изработен от здрава полипропиленова (PP) пластмаса, без BPA (без BPA)


NUK Trainer Cup: Научават се да пият много лесно!

Да се ​​научим да пием самостоятелно е една от най -важните стъпки в развитието на бебето. Купата на NUK Trainer Cup е добро начало. Подходящ е за деца на възраст над 6 месеца и е проектиран да отговаря на нуждите на тези малки деца. NUK Trainer Cup поддържа плавния преход към първата чаша: има много мека муцуна, която е мека по венците и небцето. За предотвратяване на локви, това стъкло NUK също осигурява 100% защита от течове. Това прави първите стъпки към самостоятелно пиене на прекрасно преживяване за нашите малки изследователи.

NUK Trainer Cup - здраво захващане, меко в устата

Малките ръце и пръсти могат лесно да държат ергономично проектирани дръжки. Това стъкло NUK има и вентилационен клапан, който гарантира, че бебетата ще пият без проблеми. Стъклото е направено 100% без BPA (без BPA), от висококачествени, издръжливи материали. Треньорската чаша NUK е подходяща за лесно миене в съдомиялна машина. Умишлено се състои от минимални отделни части, които могат лесно да се разглобяват и сглобяват отново. Стъклото NUK също може да предложи много визуално: то се предлага в различни цветове и има сладък дизайн - така че бебетата се научават да пият, докато се забавляват.

Това стъкло NUK е съвместимо с всички части от серията NUK Evolution Cup.

Чаши NUK: Научават се да пият лесно, за трима!

Да се ​​научим да пием самостоятелно е една от най -важните стъпки в развитието на бебето и е истинско предизвикателство по отношение на търпението и уменията. Ето защо ние проектирахме еволюционните очила NUK Evolution: три нови очила NUK, които могат да се комбинират с различни специални капаци и по този начин да следят развитието на детето, докато расте. Всяка капачка е специално проектирана да отговаря на различен образователен етап и може лесно да бъде заменена с увеличаване на способностите на бебето - по много персонализиран начин и адаптирана към темпото на обучение на всяко бебе. И трите капачки осигуряват 100% защита срещу течове. Всички аксесоари са включени в практичния комплект за обучение NUK Evolution Cup: открийте очилата, които растат с вас!

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук