O.b. ProComfort Mini Tampons for Light Days 8 бр

O.b. ProComfort Mini Tampons for Light Days 8 бр

Мини тампони за абсолютен комфорт и надеждна защита

код на продукта: 042504
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  4,61лв. (2,36€)

O.b. Мини тампон ProComfort за дни с много нисък поток 8 бр Как o.b.® PROCOMFORT παρέχει ми осигурява по-голям комфорт и надеждна защита? O.B.® PROCOMFORT™ с уникалната мека обвивка SILKTOUCH. Плъзга се нежно за лесен монтаж и демонтаж и осигур...  още

4,13лв. (2,11€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3574660241433
ТЕГЛО: 19gr
Вижте също продукти в тази категория:
Тампони

O.b. Мини тампон ProComfort за дни с много нисък поток 8 бр

Как o.b.® PROCOMFORT παρέχει ми осигурява по-голям комфорт и надеждна защита?

O.B.® PROCOMFORT™ с уникалната мека обвивка SILKTOUCH. Плъзга се нежно за лесен монтаж и демонтаж и осигурява изключителен комфорт.

Технологията Dynamic Fit τεχνο с триизмерна структура гарантира перфектното прилягане към формата на тялото.

Уникалните взаимосвързани канали допринасят за ефективното абсорбиране и пренасяне на течността в горната част на тампона, за надеждна защита без смущения.

Кога o.b.® PROCOMFORT™ е идеалният избор за мен?
Ако използвате тампони за първи път, o.b.® PROCOMFORT™ Mini са най-добрите o.b.® тампони за вас. Той е за всички жени, когато лесният монтаж и сваляне играят важна роля, тъй като имат специално оформен ръб, много малък размер, тънък дизайн и покритие SILKTOUCH κά за копринено усещане за мекота. Това ги прави много лесни за използване.

Кой продукт o.b.® PROCOMFORT е идеален за мен?
O.b.® PROCOMFORT. Предлагат се в различни степени на абсорбция, за да отговорят на вашите нужди от защита, в зависимост от интензивността на потока.
Препоръчваме ви винаги да използвате тампони с минимална абсорбираща способност, необходима за менструацията ви, което се посочва от капките върху опаковката.

Ob® PROCOMFORT™ имат уникалното покритие SILKTOUCH κά за лесно нанасяне и отстраняване, като същевременно осигурява надеждна защита благодарение на революционната технология DynamicFit τεχνο с триизмерна структура, която осигурява отлично прилягане към формата на тялото и допринася за ефективно разпределение на течността вътре през взаимосвързаните канали. Те също са много малки, с тънък дизайн и специално оформен ръб, осигуряващ най-лесното прилягане между серията o.b.®. Това ги прави много удобни и лесни за използване от първия път, когато ги използвате. O.b.®PROCOMFORT™ Mini са идеални за момичета, които използват тампони за първи път и дни с нисък до умерен поток.

Опаковка: 8 броя

Препоръчваме ви винаги да използвате тампони с минимално необходимата абсорбираща способност за вашата менструация, което се посочва от капките върху опаковката.

Внимание:

Приложените инструкции за използване на тампона съдържат важна информация за менструалния синдром на токсичен шок (TMS), което е рядко, но сериозно заболяване. Моля, прочетете ги и ги пазете за вашето здраве и лична хигиена.

100% carded viscose fibers. Its applicator is protected by a sealed polypropylene film overwrapped with a tear strip.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук