Oral-B iO Series 4 Electric Toothbrush Black 1 бр

Oral-B iO Series 4 Electric Toothbrush Black 1 бр

Електрическа четка за зъби с модерни технологии в черен цвят

код на продукта: 048528
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  320,62лв. (164,00€)

Oral-B iO Series 4 Electric Toothbrush Black Електрическа четка за зъби с модерни технологии 1 бр Електрическата четка за зъби iO 4 включва най-добрата технология на Oral-B, съчетаваща кръгла глава, вдъхновена от зъболекаря, с микровибрационни вла...  още

220,92лв. (113,00€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4210201415435
ТЕГЛО: 628gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Електрически четки за зъби и аксесоари, Oral-B Оферти

Oral-B iO Series 4 Electric Toothbrush Black Електрическа четка за зъби с модерни технологии 1 бр

Електрическата четка за зъби iO 4 включва най-добрата технология на Oral-B, съчетаваща кръгла глава, вдъхновена от зъболекаря, с микровибрационни влакна за професионално усещане за цялостно почистване у дома. Интелигентният сензор за налягане ви помага да не четкате нито прекалено силно, нито прекалено нежно, за да защитите по-добре венците си. Функцията за защита на венците ви предупреждава, когато четкате прекалено силно. Сменяйте главата на четката за зъби Oral-B iO на всеки 3 месеца за най-добри резултати.

НАЙ-ДОБРИЯТ ПОЧИСТВАНЕ на Oral-B с РЕВОЛЮЦИОННА iO ТЕХНОЛОГИЯ за професионално усещане за почистване всеки ден.

Той съчетава уникалната кръгла глава на Oral-B с нежни микровибрации за усещане за свежест и чистота в устата и 100% по-здрави венци за една седмица в сравнение с обикновена ръчна четка за зъби.

4 ФУНКЦИИ ЗА ЧЕТКАНЕ за персонализиране на вашето четкане: ежедневно почистване, избелване, чувствителни зъби, много чувствителни зъби.

ИНТЕЛИГЕНТЕН СЕНЗОР ЗА НАЛЯГАНЕ свети в червено, бяло или зелено, за да ви предупреди, когато четкате прекалено силно, твърде нежно или с точното количество натиск.

Съдържание: 1 iO4 дръжка, 1 глава за четка, 1 куфар за пътуване, 1 зарядно устройство, 1 база за съхранение на резервна глава с капак.

  1. Проверявайте редовно целия продукт/кабел/аксесоари за повреди. Не използвайте повредено или неработещо устройство. Ако има повреда на продукта/кабела/аксесоара, свържете се със сервизен център на Oral-B. Не модифицирайте или ремонтирайте продукта. Може да възникне пожар, токов удар или нараняване.
  2. Не се препоръчва за употреба от деца под 3 години. Четките за зъби могат да се използват от деца и хора с намалени физически, сетивни или умствени способности и липса на опит или познания, ако са под наблюдение или са инструктирани относно безопасното използване на устройството и разбират свързаните с това рискове.
  3. Почистването и поддръжката не трябва да се извършват от деца. Децата не трябва да играят с устройството. Използвайте този продукт само по предназначение, както е описано в ръководството за употреба. Не използвайте аксесоари, които не са препоръчани от производителя.
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук