Oral-B iO Series 7 Magnetic Black Onyx 1 брой

Oral-B iO Series 7 Magnetic Black Onyx 1 брой

Революционна iO технология, 5 професионални програми за почистване, безшумна работа

код на продукта: 041626
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  514,17лв. (263,00€)

Електрическа четка за зъби Oral-B iO Series 7 Magnetic Black Onyx Advanced Technology в черен цвят 1 брой Серията Oral-B iO с революционна iO технология съчетава мощни, но нежни микровибрации с уникалната кръгла глава на Oral-B за професионално по...  още

343,98лв. (175,95€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4210201424345
ТЕГЛО: 800gr
Вижте също продукти в тази категория:
Електрически четки за зъби и аксесоари

Електрическа четка за зъби Oral-B iO Series 7 Magnetic Black Onyx Advanced Technology в черен цвят 1 брой

Серията Oral-B iO с революционна iO технология съчетава мощни, но нежни микровибрации с уникалната кръгла глава на Oral-B за професионално почистване всеки ден. Вътрешният механизъм работи с магнитни движения без триене и шум, прехвърляйки микровибрации към краищата на косъмчетата на главата на четката за отлично почистване.
Със сигурност, когато преминете от ръчна четка за зъби към електрическа, вие подобрявате почистването на зъбите си. Въпреки това, когато преминете от електрическа четка за зъби към iO, вашето изживяване надхвърля всички граници и се превръща в изключително изживяване при почистване, с напълно различен вид, звук и усещане.
Опитайте го за 100 дни. Ако не сте доволни, получавате парите си обратно. Заявката за възстановяване трябва да бъде изпратена в рамките на 100 дни от датата на закупуване в съответствие с Правилата и условията на www.epithimies.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • НАЙ-ДОБРИЯТ ПОЧИСТВАНЕ на Oral-B с РЕВОЛЮЦИОННА iO ТЕХНОЛОГИЯ за професионално усещане за почистване всеки ден.
  • Съчетава емблематичната кръгла глава на Oral-B с нежни микровибрации за усещане за свежест и чистота в устата и по-здрави венци.
  • ПОДОБРЕНИЯТ ИНТЕЛИГЕНТЕН СЕНЗОР ЗА НАЛЯГАНЕ става червен, бял или зелен, за да ви предупреди, когато четкате прекалено силно, твърде нежно или с точното количество натиск.
  • ИНТЕРАКТИВНИЯТ ДИСПЛЕЙ ви дава важна информация: програми за четкане и напомняния за смяна на главата на четката, добре дошли, когато я включите и усмивка, когато свършите добра работа.
  • 5 ПРОГРАМИ ЗА ЧЕТКАНЕ, за да персонализирате вашето четкане: Ежедневно почистване, Чувствителни зъби, Грижа за венците, Дълбоко почистване, Избелване.
  • 2-минутен ТАЙМЕР, който ви уведомява с вибрации на всеки 30'' за смяна на квадранта.
  • ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ разпознава стила ви на четкане и ви води през приложението ORAL-B, така че да миете зъбите си по-добре всеки ден, без да пропускате нито едно място.
  • MAGNETIC CHARGER предлага стабилност.
  • 3 ЧАСА БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ.

Съвместим само с резервни глави Oral-B iO.

СЪДЪРЖАНИЕ
1 черна iO7 дръжка с глава на четка Ultimate Clean, 1 премиум калъф за пътуване, 1 стойка за съхранение на глава на четка с капак, 1 магнитно зарядно устройство

  1. Проверявайте редовно целия продукт/кабел/аксесоари за повреди. Не използвайте повредено или неработещо устройство. Ако има повреда на продукта/кабела/аксесоара, свържете се със сервизен център на Oral-B.
  2. Не модифицирайте или ремонтирайте продукта. Може да възникне пожар, токов удар или нараняване.
  3. Не се препоръчва за употреба от деца под 3 години. Четките за зъби могат да се използват от деца и хора с намалени физически, сетивни или умствени способности и липса на опит или познания, ако са под наблюдение или са инструктирани относно безопасното използване на устройството и разбират свързаните с това рискове.
  4. Почистването и поддръжката не трябва да се извършват от деца. Децата не трябва да си играят с устройството.
  5. Използвайте този продукт само по предназначение, както е описано в ръководството за употреба. Не използвайте аксесоари, които не са препоръчани от производителя.
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук