Oral-B iO Series 9 Electric Toothbrush Magnetic Black Onyx 1 бр

Oral-B iO Series 9 Electric Toothbrush Magnetic Black Onyx 1 бр

Революционна iO технология, 7 професионални програми за почистване, безшумна работа и 3D операция за проследяване на зъбите

код на продукта: 041631
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  709,59лв. (362,96€)

Oral-B iO Series 9N Magnetic Black Onyx Електрическа четка за зъби с модерни технологии в черен цвят 1 бр Серията Oral-B iO с революционната iO технология съчетава мощните, но нежни микровибрации с уникалната кръгла глава на Oral-B за професионалн...  още

496,00лв. (253,71€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4210201425472
ТЕГЛО: 850gr
Вижте също продукти в тази категория:
Електрически четки за зъби и аксесоари

Oral-B iO Series 9N Magnetic Black Onyx Електрическа четка за зъби с модерни технологии в черен цвят 1 бр

Серията Oral-B iO с революционната iO технология съчетава мощните, но нежни микровибрации с уникалната кръгла глава на Oral-B за професионално почистване всеки ден. Вътрешният механизъм работи с магнитни движения без триене и шум, пренасяйки микровибрации към краищата на космите на главата на четката за отлично почистване.
Определено, когато преминете от ръчна четка за зъби към електрическа, вие надграждате почистването на зъбите си. Въпреки това, когато преминете от електрическа четка за зъби към iO, вашето преживяване надхвърля всякакви граници и се превръща в страхотно изживяване при почистване, с напълно различен вид, звук и усещане.
Опитайте го за 100 дни. Ако не сте доволни, получавате парите си обратно. Искането за възстановяване трябва да бъде подадено в рамките на 100 дни от датата на покупката в съответствие с Общите условия на www.epithimies.


ХАРАКТЕРИСТИКИ
• НАЙ-ДОБРОТО ПОЧИСТВАНЕ на Oral-B с РЕВОЛЮЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ iO за усещане за професионално почистване всеки ден.
Комбинира емблематичната кръгла глава на четката Oral-B с нежни микровълни за усещане за свежест и чистота в устата и по-здрави венци.
• ПОДОБРЕНИЯТ ИНТЕЛМЕНТЕН СЕНЗОР ЗА НАЛЯГАНЕ става червен, бял или зелен, за да ви предупреди, когато четкате твърде силно, прекалено нежно или само с правилния натиск.
• ИНТЕРАКТИВНИЯТ ЦВЕТЕН ЕКРАН ви дава важна информация: програми за миене и напомняния за смяна на главата на четката, добре дошли при активиране и усмивка, когато направите правилното нещо.
• 7 ПРОГРАМИ ЗА ЧЕТКАНЕ за персонализиране на вашето миене: Ежедневно почистване, Чувствителни зъби, Много чувствителни, Грижа за венците, Дълбоко почистване, Избелване, Почистване на езика.
• 2-минутен ТАЙМЕР, който ви предупреждава за вибрации на всеки 30'' за смяна на квадрант.
ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛИГЕНТ разпознава стила ви на миене и ви води през приложението ORAL-B, така че да можете да миете зъбите си по-добре всеки ден, без да губите нито една точка.
• 3D TEETH TRACKING картографира повърхността на всеки зъб, осигурявайки пълно почистване.
• МАГНИТНОТО ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО предлага стабилност и БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ 3 ЧАСА.


СЪДЪРЖАНИЕ
• 1 черна iO9 дръжка с глава за четка Ultimate Clean, 1 калъф за пътуване Power2Go, 1 държач за глава на четката с капак, 1 магнитно зарядно устройство

Oral-B разполага с разнообразие от резервни глави, подходящи за вашите лични нужди за орална хигиена.

  1. Проверявайте редовно целия продукт/кабел/аксесоари за повреди. Не използвайте повредено или неработещо устройство. Ако има повреда на продукта/кабела/аксесоара, свържете се със сервизен център на Oral-B. Не модифицирайте или ремонтирайте продукта. Може да възникне пожар, токов удар или нараняване.
  2. Не се препоръчва за употреба от деца под 3 години. Четките за зъби могат да се използват от деца и хора с намалени физически, сетивни или умствени способности и липса на опит или познания, ако са под наблюдение или са инструктирани относно безопасното използване на устройството и разбират свързаните с това рискове.
  3. Почистването и поддръжката не трябва да се извършват от деца. Децата не трябва да играят с устройството.
  4. Използвайте този продукт само по предназначение, както е описано в ръководството за употреба. Не използвайте аксесоари, които не са препоръчани от производителя.
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук