Oral-B Vitality 150 CrossAction Black 1 бр

Oral-B Vitality 150 CrossAction Black 1 бр

Акумулаторна електрическа четка за зъби и 2 резервни глави

код на продукта: 030478
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  75,05лв. (38,39€)

Oral-B Vitality 150 CrossAction Черна акумулаторна електрическа четка за зъби 1 брой и 2 резервни глави Акумулаторната електрическа четка за зъби Oral-B Vitality предлага клинично доказано превъзходно почистване в сравнение с обикновена ръчна четк...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4210201266891
ТЕГЛО: 356gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Oral-B Vitality 150 CrossAction Черна акумулаторна електрическа четка за зъби 1 брой и 2 резервни глави

Акумулаторната електрическа четка за зъби Oral-B Vitality предлага клинично доказано превъзходно почистване в сравнение с обикновена ръчна четка за зъби. Таймер на дръжката ви помага да четкате за препоръчаното от зъболекаря 2 минути време. И най-доброто от всичко е, че се предлага от Oral-B, електрическата четка за зъби №1, използвана от зъболекарите по целия свят.

  • Необходимата четка за зъби за постигане на ежедневно почистване.
  • Премахва повече плака от обикновената ръчна четка за зъби.
  • Той вибрира на всеки 30 секунди, за да ви предупреди да промените зоната, която четкате.

Съдържа: 1 акумулаторна дръжка за електрическа четка за зъби със зарядно устройство, 2 глави за четка за зъби.

Oral-B, марката електрическа четка №1, използвана от зъболекари по целия свят.

Опитайте го за 100 дни. Ако не сте доволни, получавате парите си обратно. Заявката за възстановяване трябва да бъде подадена в рамките на 100 дни от датата на закупуване в съответствие с Правилата и условията на www.epithimies.gr

Зъболекарите препоръчват смяна на четката за зъби на всеки 3 месеца. Индикаторните влакна показват кога да смените главата на четката. Oral-B предлага разнообразие от глави за четки за зъби, които да отговарят на вашите лични нужди за орална хигиена.

Как да използвате вашата електрическа четка за зъби?

Намокрете главата на четката за зъби и нанесете паста за зъби. Поставете четката за зъби в устата си и я включете. Водете бавно главата на четката за зъби от зъб на зъб. Задръжте главата на четката за зъби за няколко секунди на същото място, преди да преминете към следващия зъб. Четкайте венците заедно със зъбите, първо външните, после вътрешните и накрая дъвкателните повърхности.

Внимание

  1. Проверявайте често кабела за повреди. Ако има повреда на кабела, занесете зарядното устройство в център за обслужване на клиенти на Oral-B. Не трябва да се използва повреден или неработещ модул.
  2. Продуктът не е разрешен за употреба от деца под 3 години. Това устройство не е разрешено да се използва от деца или хора с намалени двигателни, сетивни или умствени способности, освен ако не са под надзора на лице, отговорно за тяхната безопасност. Като цяло ви препоръчваме да държите устройството далеч от деца. Децата трябва да бъдат наблюдавани, за да не си играят с уреда.
  3. Ако продуктът бъде изпуснат, главата на четката за зъби трябва да се смени преди следваща употреба, дори ако няма видимо износване. Не поставяйте и не съхранявайте зарядното устройство там, където може да бъде изпуснато, намерено във ваната или мивката.
  4. Не поставяйте зарядното устройство във вода или друга течност. Не докосвайте зарядното устройство, което е паднало във вода. Изключете го веднага.
  5. Не модифицирайте или ремонтирайте продукта. Може да възникне пожар, токов удар или нараняване. Консултирайте се с магазина, от който сте закупили продукта, или се свържете с центъра за обслужване на клиенти на Oral-B.
  6. Не разглобявайте продукта, освен ако не възнамерявате да изхвърлите батерията. Когато изваждате батерията за изхвърляне, внимавайте да не окъсите положителните (+) и отрицателните (-) клеми. Не поставяйте никакви предмети в отворите на устройството/зарядното устройство.
  7. Не докосвайте изхода с мокри ръце. Може да възникне токов удар. Когато изключвате от контакта, винаги хващайте щепсела, а не кабела.
  8. Използвайте този продукт само по предназначение, както е описано. Не използвайте аксесоари, които не са препоръчани от производителя.
  9. Ако провеждате някакво лечение за проблем с оралната хигиена, консултирайте се с вашия зъболекар преди употреба.
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук