Otosan Конуси за почистване на уши 2 бр

Otosan Конуси за почистване на уши 2 бр

код на продукта: 004746
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  15,37лв. (7,86€)

Конуси за почистване на уши Otosan 2 бр КОНУСИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА УШИ Шишарката Otosan идва от стара народна традиция. Това е лесен, безопасен и ефективен метод за хигиена на ушите у дома. Сега е обогатен и с прополис, естествено вещество с антиб...  още

12,30лв. (6,29€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8016887001063
Вижте също продукти в тази категория:
За уши и нос

Конуси за почистване на уши Otosan 2 бр

КОНУСИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА УШИ

Шишарката Otosan идва от стара народна традиция. Това е лесен, безопасен и ефективен метод за хигиена на ушите у дома. Сега е обогатен и с прополис, естествено вещество с антибактериални свойства.

Конусът Otosan улеснява естествената защита на ухото и предотвратява образуването на изобилна алвеола, която може да стане причина за редица смущения, като бръмчене, свирене, шумове в дълбочина, нестабилност на акустичното налягане, загуба на слуха и запушване на ухото.

Поставете конуса в предпазния диск, поставете по-тясната част на конуса в ухото и запалете по-широката част. Докато конусът гори, той причинява:

1. ТОПЛИНА: Топлината, отделяна от конуса, прониква в ушния канал, омекотява алвеолата и благодарение на летливата фракция на прополиса, укрепва естествената защита на ухото. Той също така действа върху точките, където се използва акупунктура, като съживява кръвообращението, предизвиквайки усещане за здраве и естествена релаксация.

2. АБСОРБЦИЯ: Абсорбцията, създадена в основата на конуса от издигащия се топъл въздух, улеснява отстраняването на мръсотия, утайка и вода от ушния канал. Също така помага за възстановяване на правилния обем на тъпанчето след почивка в планината, летене, плуване и гмуркане, които могат да запушат ухото.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук