Phyto Specific Baobab Oil Hair Bath Баобабово масло за коса и тяло 150ml

Phyto Specific Baobab Oil Hair Bath Баобабово масло за коса и тяло 150ml

код на продукта: 037747
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  38,90лв. (19,90€)

Фитоспецифично масло от баобаб за коса Баобабово масло за коса и тяло 150мл Phyto Phytospecific Baobab Oil е част от цялостната рутинна коса за къдрава коса, която се нуждае от специални грижи и поддръжка, за да остане здрава. Съставът на Phyto...  още

29,15лв. (14,91€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3338220100611
ТЕГЛО: 162gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Етерични и масажни масла, Масла за коса

Фитоспецифично масло от баобаб за коса Баобабово масло за коса и тяло 150мл

Phyto Phytospecific Baobab Oil е част от цялостната рутинна коса за къдрава коса, която се нуждае от специални грижи и поддръжка, за да остане здрава.

Съставът на Phyto Phytospecific Baobab Oil съдържа пет растителни масла, които укрепват косата.

Употреби и действия

Използва се като лека грижа преди шампоана за подхранване, укрепване на косата и хидратиране на скалпа.

Като отпускаща грижа за свежа или суха коса за оформяне.

Може да се прилага и върху тялото, за да овлажни кожата и да предложи несравнимо усещане за мекота.

Основни съставки и ползи

Рициново масло: растението идва от тропическа Африка. Сега расте в Бразилия, Азия, Индия и някои африкански страни. Маслото съдържа рицинолова киселина, много питателна мастна киселина, която омекотява кожата и оставя косата еластична и блестяща.

Баобабово масло: Растението баобаб расте в савана, където расте в сухи и алкални почви. Бабобабовото масло се състои средно от една трета от линолова киселина (32%), олеинова киселина (33%) и палмитинова киселина (20%), които дават висока концентрация на хранителни вещества. Това скъпоценно масло, известно със своите подмладяващи и кондициониращи свойства, е особено ефективно в борбата със сухата коса. Богатството му с мастни киселини позволява възстановяването на хидролипидната мембрана и вътреклетъчната бариера на косата. Много сухата и повредена коса става красива, тъй като е по-мека, копринена, еластична и блестяща.

Масло от ший: растението расте главно в горската савана в Централна Африка. Маслото е много богато на мастни киселини и витамини. Маслото от ший овлажнява интензивно влакната на косата, чрез силното си проникващо действие. Косата е мека и блестяща.

Слънчогледово олио: растението произхожда от американците и мексиканците, докато е било внесено в Европа през 16 век от испанците и сега е широко разпространено на всички континенти. Маслото е много богато на мастни киселини, олеинови киселини, омега 6 и витамин Е, то е успокояващо, антидехидратационно и много хранително. Оставя косата по-лъскава и мека.

Царевично масло: растението се появява за първи път в Мексико и е въведено в Европа през 16 век. Днес това е първата зърнена култура в света, разработена преди ориз и пшеница. Маслото има високо съдържание на олеинови киселини и линолова киселина, които му придават силен овлажняващ ефект. Известен със своите успокояващи и омекотяващи свойства, той е особено ефективен в борбата със сухотата и косопада. Богат на мастни киселини, той прави възможно възстановяването на хидролипидната мембрана и вътреклетъчната бариера на косата. Сухата и повредена коса е красива, тъй като е по-мека, копринена, еластична и блестяща.

  • Изплакване: нанесете Phyto Phytospecific Baobab Oil върху скалпа върху прясна или суха коса. Оставете за 15΄ и след това изплакнете внимателно. След това измийте косата си.
  • Грижа без оставяне: като грижа за тялото или косата преди оформяне.

INGREDIENTS : ZEA MAYS (CORN) GERM OIL. RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL. SQUALANE. ADANSONIA DIGITATA SEED OIL. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. PONGAMIA GLABRA SEED OIL. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) LIPIDS. BIXA ORELLANA SEED EXTRACT. PARFUM / FRAGRANCE. TOCOPHEROL. CITRIC ACID. 451Z.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук