Phyto Specific Curl Sculpting Cream-Gel Крем-гел за леки, стегнати къдрици 150ml

Phyto Specific Curl Sculpting Cream-Gel Крем-гел за леки, стегнати къдрици 150ml

код на продукта: 037748
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  38,90лв. (19,90€)

Phyto Specific Curl Sculpting Cream-Gel Крем-гел за леки, стегнати къдрици 150ml Легендарният Phytospecyfic Curl Legend Gel Creme Sculp Boucles на Phyto Phyto подхранва и образува най-твърдите и трудни къдрици. Phyto Phytospecific Curl Legend G...  още

29,19лв. (14,93€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3338220100680
ТЕГЛО: 173gr
Вижте също продукти в тази категория:
Стилизиращи продукти за коса

Phyto Specific Curl Sculpting Cream-Gel Крем-гел за леки, стегнати къдрици 150ml

Легендарният Phytospecyfic Curl Legend Gel Creme Sculp Boucles на Phyto Phyto подхранва и образува най-твърдите и трудни къдрици.

Phyto Phytospecific Curl Legend Gel Creme Sculp Boucles

Създава лъскави къдрици, с жизненост, която трае и подобрява тяхното движение.
Къдриците са меки, добре оформени и пълни с движения.
Косата не се къдри и е лесна за разресване.
Основни съставки и ползи

Мляко от киноа: растението произхожда от Андите и е било считано за свещено растение от инките, поради високата си хранителна стойност и способността да цъфти на голяма надморска височина и в студен и сух климат. Съставът на млякото от киноа предлага омекотяващ ефект върху влакната на косата. Неговите протеини предпазват влакната от външни атаки, като възстановяват, предпазват и подобряват тяхната еластичност. Те създават защитен филм срещу накъсване на косата. Неговите въглехидрати предотвратяват загубата на влага и забавят дехидратацията.

Целулоза: Билкова целулоза е избрана от Phyto за нейните лабораторни показатели според много лабораторни изследвания: тя запазва паметта на къдрицата, подобрява еластичността на къдрицата, позволява на къдриците да бъдат добре оформени и да имат продължителност, еластичност, тонизиране и блясък с В резултат на това той контролира износването на косата, като я предпазва от влажността на околната среда и по-добре поддържа къдрицата.

Екстракт от слез: растението произхожда от Британските острови и сега се появява в Европа и Южна Америка. Той е мощен овлажняващ агент и е известен с високото си съдържание на лигавични вещества. Тези полизахариди улавят и задържат влагата, като същевременно образуват невидим гел, който гарантира хидратация на сърцето на косата.

ФИТО КРАСОТНАТА РУТИНА
При добре натъпкана коса: Нанесете малко количество върху ръцете си и разпределете равномерно на части, докато продуктът се абсорбира напълно.

Оставете косата да изсъхне естествено или използвайте сешоар.

Не изплаква.

Киноа мляко
Произходът на растението: От Андите, киноата се счита за свещено растение от инките, поради високата си хранителна стойност и способността си да цъфти на голяма надморска височина и в студен и сух климат.
Свойства: съставът на млякото от киноа предлага омекотяващо действие за влакната на косата. Неговите протеини предпазват влакната от външни атаки, възстановяват, предпазват и подобряват тяхната еластичност: те създават защитен филм срещу накъсване на косата. Неговите въглехидрати предотвратяват загубата на влага и забавят дехидратацията.
Целулоза
Растителната целулоза е избрана от PHYTO за нейните лабораторни показатели според няколко лабораторни проучвания:

• Запазва паметта на къдрицата

• Подобрява еластичността на къдренето

Позволява на къдриците да бъдат добре оформени и да имат продължителност, еластичност, тонизиране и блясък с резултат: контрол на износването на косата чрез защита от влага в околната среда и по-добро запазване на къдрицата.

Екстракт от слез
Произходът на растението: Първоначално от Британските острови, сега се появява в Европа и Южна Америка.
Свойства: Мощен овлажняващ агент, слезът е известен с високото си съдържание на лигавици. Тези полизахариди улавят и задържат влагата, като същевременно образуват невидим гел, който гарантира хидратация на сърцето на косата.

INGREDIENTS (Cостав) : CERATONIA SILIQUA (CAROB) FRUIT EXTRACT. ZEA MAYS (CORN) GERM OIL. AQUA / WATER / EAU. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. PROPANEDIOL. ISODECYL NEOPENTANOATE. CETEARYL ALCOHOL. POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6. POLYQUATERNIUM-10. PHENOXYETHANOL. CETEARETH-33. PARFUM / FRAGRANCE. CHLORPHENESIN. PANTHENOL. XANTHAN GUM. PG-HYDROXYETHYLCELLULOSE COCODIMONIUM CHLORIDE. CITRIC ACID. GLYCERIN. TOCOPHEROL. CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT. ALCOHOL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL. PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL. HYDROXYPROPYL CHITOSAN. POTASSIUM SORBATE. SODIUM BENZOATE. ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT. 1239Z.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук