Pic Solution Help Rapid Automatic Digital Blood Preasure Monitor 1 парче

Pic Solution Help Rapid Automatic Digital Blood Preasure Monitor 1 парче

Автоматичен цифров монитор за кръвно налягане с готова за снимка лента за ръка

код на продукта: 042755
миг наличност (на склад)
Pic

Препоръчителна цена на дребно  189,65лв. (97,01€)

Pic Solution Help Rapid Автоматичен цифров монитор за кръвно налягане Автоматичен цифров монитор за кръвно налягане 1 бр. Това е автоматичен цифров сфигмоманометър на ръката с оформен маншет Pic Ready, който лесно се поставя и поставя правилно. Не...  още

113,59лв. (58,10€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8058090010609
ТЕГЛО: 757gr
Вижте също продукти в тази категория:
Апарат за кръвно налягане

Pic Solution Help Rapid Автоматичен цифров монитор за кръвно налягане Автоматичен цифров монитор за кръвно налягане 1 бр.

Това е автоматичен цифров сфигмоманометър на ръката с оформен маншет Pic Ready, който лесно се поставя и поставя правилно. Неговият иновативен дизайн, вдъхновен от DLS, означава, че е по-ергономичен и практичен за използване.
Освен това използва технологията Rapid Tech - Comfort Experience, която гарантира бързо и удобно изживяване, защото се отчита при надуване на маншета.
Както всички продукти на Rapid, Help Rapid също е клинично валидиран съгласно протокола ESH (European Hypertension Society).

Благодарение на маншета Pic Ready и технологията Rapid Tech - Comfort Experience, Help Rapid улеснява ежедневното проследяване на кръвното налягане.
Той е бърз, практичен и задълбочен. Това е огромна полза за хора, на които никога не са измервали кръвното си налягане отново или които трябва да си правят редовни кръвни изследвания през целия ден.

Основната характеристика на Help Rapid е конфигурираният маншет Pic Ready, който е ергономичен и готов за използване. Лесен е за носене и поставяне и е особено полезен, ако не сте сигурни как да измерите кръвното налягане.

Help Rapid има и много други функции, които го правят полезно устройство за задълбочен мониторинг. Например, оптичният уред показва нивата на кръвното налягане, докато индикаторът за сърдечен ритъм ви позволява да наблюдавате здравето на сърцето си и да ви предупреждава за възможни аномалии.

В допълнение, мониторът за движение на ръката ви дава полезна информация по време на измерването, както и възможността за запаметяване на до 200 измервания, разделени в 2 зони — или за 2 души, или за контрол както сутрин, така и вечер.

Това ви позволява да създавате постоянно актуализиран клиничен дневник, който можете да споделите с Вашия лекар.

Help Rapid и персонализираният маншет Pic Ready идват в удобна опаковка
създаден да ходи навсякъде с вас, всеки ден, без значение колко
пътуването е кратко.
Help Rapid е с гаранция за 5 години.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук