Μπες στην Κλήρωση
Power Health Chios Greek Mastic 350mg Храносмилателно здраве със стевия 20 Effer.tabs

Power Health Chios Greek Mastic 350mg Храносмилателно здраве със стевия 20 Effer.tabs

код на продукта: 031498
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  35,01лв. (17,91€)

Power Health Chios Greek Mastic 350mg Храносмилателно здраве със стевия 20 Effer.tabs Трябва да имаме сили и здрав стомах, за да отговорим, особено днес, на ежедневните си задължения. Хиоската мастика е уникална естествена храна от гръцки произ...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200321011036
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Power Health Chios Greek Mastic 350mg Храносмилателно здраве със стевия 20 Effer.tabs

Трябва да имаме сили и здрав стомах, за да отговорим, особено днес, на ежедневните си задължения.

Хиоската мастика е уникална естествена храна от гръцки произход и световно известна, тъй като се отглежда само в Хиос поради специалния климат.

Единственият в ефервесцентна форма.

Това е естествена ароматна смола, която идва от ствола и клоните на мастиковото дърво. Той занимава научната общност от много години, тъй като се провеждат клинични проучвания и изследвания, за да се потвърдят свойствата му, които са известни от древни времена. „Гръцка мастика“ на Power Health, единствената в ефервесцентна форма, ще ви зарадва с прекрасния си вкус и ще направи ежедневието ви по-... по-лесно смилаемо.

Ако човешкият ум има способността да задържа специфични миризми в паметта си, тогава със сигурност спомените от детството на повечето хора включват аромата на подводна мастика. Разраствайки се отново, мастиката навлиза в живота на мнозина като естествена дъвка с характерен аромат. Малцина обаче знаят, че сълзата, продукт със защитено наименование за произход (ЗНП) от мастиковите дървета на Хиос, има лечебни свойства освен специалния си аромат и вкус.

Гръцките учени, които са посветили години на изследване на действието на Mastic Chios, подчертават следните действия:

Справяне със стомашно-чревни микроби: Изглежда, че може да се бори с широк спектър от микроби. Приносът му обаче е особен в „унищожаването“ на бактерията, отговорна за голям процент от гастритите и язвите (Helicobacter pylori).

Осигурява естествено решение за лошо храносмилане: "Пряка последица от антимикробното действие на Хиос Мастика е облекчаването на лошото храносмилане, което причинява дискомфорт като киселини, болка и "тежест" в стомаха. Ако страдате от леки симптоми, тогава Хиос Мастика може да бъде уникално „лекарство“, докато ако сте изправени пред по-сериозен хроничен проблем, консултирайте се с вашия лекар или фармацевт за комбинирана употреба с вашето лекарство и по-голямо облекчение.

Лечение на заболявания, причинени от някакво възпаление: Някои заболявания имат като причина наличието на някакво постоянно възпаление в тялото. Тази категория включва например болестта на Crohn, където се характеризира с наличието на "рани" в червата. Първоначалните данни показват, че активните вещества на мастиката Хиос подсилват антиоксидантните механизми на организма и ограничават факторите, водещи до възпаление.

Разбира се, има още много случаи по отношение на действието на Хиоската мастика, които се очаква да излязат наяве през следващите години. Сред тях е защитата на сърдечно-съдовата система.

Възрастни: Вземете 1 таблетка дневно, разтворена в чаша вода, като хранителна добавка след основното хранене.

Без
Изкуствени багрила, консерванти, глутен и лактоза

Съдържание
20 Ефервесцентни таблетки

Бременност / кърмене
Не приемайте никакви лекарства по време на бременност и кърмене, освен ако не е препоръчано от Вашия лекар.

Диабет
Съдържа 0,40 g въглехидрати на таблетка.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.

No Запознанство EOF: 39698 / 01-06-2012

Нотификационният номер до ОИО не представлява разрешение за търговия на ОИО

Активни съставки на таблетка

Хиос мастика (Pistacia Lentiscus) 350 mg

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук