Power Health Fleriana Antilice Natural Shampoo 100ml

Power Health Fleriana Antilice Natural Shampoo 100ml

Натурален шампоан за премахване на въшки и гниди в нова подобрена композиция

код на продукта: 028368
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  34,21лв. (17,50€)

Power Health Fleriana Antilice Натурален шампоан за премахване на въшки и кониди в нова подобрена композиция 100ml Най-накрая въшки... с флериана Те обичат училището. Те са социални, обичат да играят, полудяват за къмпинг и имат особена слабост...  още

21,86лв. (11,18€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200102460817
Вижте също и продуктите в категориите:
Против Въшки, Продукти против въшки

Power Health Fleriana Antilice Натурален шампоан за премахване на въшки и кониди в нова подобрена композиция 100ml

Най-накрая въшки... с флериана

Те обичат училището. Те са социални, обичат да играят, полудяват за къмпинг и имат особена слабост в главите на децата, без да дискриминират ясно или... по-малко ясно! С 6 крака, които приличат на кука и огромна постоянство, те се придържат към частта от косата близо до скалпа и увековечават вида си с невероятно бързи темпове, 6 пъти на ден, причинявайки интензивен сърбеж (сърбеж). Въшките са страхът и ужасът за деца и възрастни.

Има CE одобрение

Натурален шампоан за въшки Fleriana е пълно естествено решение за премахване на въшки и гниди от скалпа. Иновативна формула, от естествени суровини с клинично доказана ефективност при 100% от първото приложение.

Неговото незабавно действие се основава на сместа от кокосови растителни масла (Coco nucifera), която съдържа, която има способността да блокира дихателните пътища на въшките и гнидите, което води до безопасната им смърт от задушаване.

Благодарение на механичния начин на действие на продукта въшките и техните яйца не създават никаква резистентност към тези естествени съставки. Той е хипоалергичен, безопасен, нетоксичен, екологичен, без парабени, алкохол или други съставки, които могат да причинят алергии. Освен това е богат на витамини, минерали и антиоксиданти и по този начин се грижи за косата, оставяйки усещане за прохлада и чистота.

  • Сертификация CE - Медицинско устройство.
  • Клинично доказано въз основа на клинични проучвания in vivo, че убива въшки и гниди.
  • Работи за 15 минути.
  • Предотвратява тяхното размножаване и осигурява дълготрайно лечение.
  • Подходящо за възрастни и деца от 6-ия месец от тяхната възраст.
  • С 2 начина на приложение (на мокра и суха коса).
  • Без парабени, алкохол или други съставки, които могат да причинят алергии.

В ОПАКОВКАТА Е ВКЛЮЧЕН СПЕЦИАЛЕН ГРЕБЕН.

МЕТОД А: НА ТЕЧНА КОСА

СТЪПКА 1: Разделете косата на секции и нанесете достатъчно количество от продукта (25ml за къса коса, 50ml за дълга коса) върху мокра коса с интензивен масаж. Оставете продукта да действа 15 „за да умрат въшките и 45“, за да сте сигурни, че гнидите също са мъртви.
СТЪПКА 2: След 15' въшките се отделят от косата и лепкавата субстанция, която заобикаля гнидите, е унищожена. Разделете косата на части и срешете всяка част внимателно, като започнете възможно най-близо до скалпа. Гребен за премахване на въшки и гниди. След като ги премахнете, изплакнете косата си с вода.

МЕТОД Б: НА СУХА КОСА БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ

СТЪПКА 1: Продуктът не оставя следи и може да се използва като „оставящ се“ продукт върху суха коса без необходимост от изплакване. Разделете косата на части и нанесете достатъчно количество от продукта (25ml за къса коса, 50ml за дълга коса) върху суха коса с лек масаж.
СТЪПКА 2: Можете да изплакнете продукта след осем часа или на следващия ден. Използвайте гребена, за да премахнете паразитите.

За да предотвратите повторната поява на въшки след третиране, нанесете продукта като предпазна мярка след една седмица.

Активни съставки:

Кокосово масло (Coco nucifera)

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук