Quest Multimineral 10 60tabs

Quest Multimineral 10 60tabs

Хранителна добавка за здраве на костите, мускулите и имунитета

код на продукта: 013959
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  39,59лв. (20,25€)

Quest Multimineral 10 Хранителна добавка за здраве на костите, мускулите и имунитета 60 таблетки Quest Multimineral 10 complex formula е мултиминерална формула за здравето на организма като цяло, костите и мускулите. Минералите и микроелементит...  още

32,45лв. (16,60€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205965115133
ТЕГЛО: 174gr

Quest Multimineral 10 Хранителна добавка за здраве на костите, мускулите и имунитета 60 таблетки

Quest Multimineral 10 complex formula е мултиминерална формула за здравето на организма като цяло, костите и мускулите.

Минералите и микроелементите са от съществено значение за правилното функциониране на тялото. Те участват в здравето на косата, ноктите и костите, в добрата контрактилност на мускулите, в регулирането на киселинно-алкалния баланс на електролитите, в по-плавната циркулация на хранителните вещества, в детоксикацията на тялото, както и в неутрализирането на токсините. както при по-доброто функциониране на екзокринните и ендокринните жлези.

Във формулата минералите са в хелатна форма, която е силно усвоима и достъпна, като по този начин се максимизира тяхното действие. Аминокиселините увеличават максимално усвояването на минералите от тялото и намаляват всякакви взаимодействия между тях. Подходящ е дори за вегетарианци и поддържа балансирано съотношение между минералните концентрации без странични ефекти (като железен запек).


Инструкции за употреба

Препоръчително е да се приема след хранене.


Дозировка

1 до 2 таблетки на ден


Консервация - Съхранение

Съхранявайте продукта на сухо, хладно място до 25°C (77°F) и го предпазвайте от светлина. Неправилните условия на съхранение, като продължително излагане на слънчева светлина, висока температура, влажност и съхранение при условия на замръзване, могат да причинят влошаване на продукта.

Дръж далеч от деца.

Една до две таблетки на ден с храна.

Съхранява се на сухо и прохладно място, при температура под 25oC. Дръж далеч от деца.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Пазете от малки деца. Номерът на уведомлението към EOF не замества разрешение за търговия от EOF.

Насоки за алергии

Мултиминерал 10 съдържа соев лецитин (като помощно вещество).

Една таблетка осигурява:

калций

100mg

Желязо

6mg

Магнезий

100mg

Цинк

4mg

йод

40μg

Манган

0,4mg

Мед

400μg

Молибден

10μg

хром

10μg

Селен

10μg

Mineral amino acid blend (providing calcium carbonate, magnesium oxide, ferrous sulphate, zinc oxide, copper sulphate, potassium iodide, manganese carbonate, sodium molybdate, chromium chloride, sodium selenite complexed with aspartic acid, citric acid, glycine, maltodextrin hydrolysed rice protein, sodium citrate), Bulking agent: Microcrystalline Cellulose, Lecithin (from soya), Magnesium Stearate, Anti-caking agent: Silicon Dioxide. Glazing Agent: Hydroxypropylmethylcellulose. Allergy Advice: For allergens, see ingredients in bold.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук