Quest Synergistic Iron 15mg Хранителна добавка с желязо за стимулиране на организма и намаляване на умората 30tabs

Quest Synergistic Iron 15mg Хранителна добавка с желязо за стимулиране на организма и намаляване на умората 30tabs

код на продукта: 014023
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  21,02лв. (10,75€)

Quest Synergistic Iron 15 mg хранителна добавка с желязо за стимулиране на организма и намаляване на умората 30 таблетки Хранителната добавка Synergistic Iron на Quest съдържа желязо и синергични хранителни вещества като витамин С, мед и витамини ...  още

17,65лв. (9,03€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205965115058

Quest Synergistic Iron 15 mg хранителна добавка с желязо за стимулиране на организма и намаляване на умората 30 таблетки

Хранителната добавка Synergistic Iron на Quest съдържа желязо и синергични хранителни вещества като витамин С, мед и витамини от В-комплекс, които осигуряват енергия и намаляват умората.

Желязото допринася за производството на хемоглобин, образуването на червени кръвни клетки, намаляването на умората, добрата когнитивна функция и преноса на кислород в тялото. Приемането му като добавка може да помогне на хора със симптоми като умора, слабост, световъртеж и нарушена концентрация.

Синергичните хранителни вещества на Synergistic Iron го правят още по-ефективен. Витамин С повишава усвояването на желязото, а медта допринася за нормалния му транспорт в организма. Витамините от група В допринасят за производството на енергия и намаляването на умората и физическото изтощение.

Synergistic Iron съдържа хелатно желязо, форма, която се усвоява оптимално от тялото. Това е приятелска добавка с желязо, която не причинява запек и е идеална за тези, които изпитват силна умора, жени в менструация, бременни жени, вегетарианци, вегани, но също и за периоди на гладуване.

ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА

  • 100% хелатирането на желязото с аминокиселини увеличава максимално усвояването му.
  • Не пречи на стомаха и червата.
  • Състав по една таблетка на ден.
  • Подходящ за вегетарианци и вегани.
  • Не съдържа глутен и лактоза.

Quest Synergistic Iron е хранителна добавка и не е заместител на балансираното хранене. No. Gn. EOF: 64054/12-11-2004.

Една таблетка дневно с храна и вода.

Съхранява се на сухо и прохладно място, при температура под 25oC. Дръж далеч от деца.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Пазете от малки деца. Номерът на уведомлението към EOF не замества разрешение за търговия от EOF.

Synergistic Iron не съдържа съставки, които причиняват алергии.

Di-Calcium Phosphate, Mineral amino acid blend (providing ferrous sulphate, copper sulphate pentahydrate, sodium molybdate complexed with glycine, hydrolysed rice protein, sodium citrate, sodium hydroxide), Bulking agent: Microcrystalline cellulose, Vitamin C (with hydroxypropylmethylcellulose), Pantothenic Acid, Niacin (as niacinamide), Magnesium Stearate, Thiamin (with methyl cellulose), Vitamin B6 (with methyl cellulose), Biotin (with di-calcium phosphate), Vitamin B12 (with di-calcium phosphate), Riboflavin, Folic Acid, Glazing agent: Hydroxypropylmethylcellulose.

Не съдържа глутен и лактоза.

Една таблетка осигурява:

Витамин Ц

100mg

Тиамин (B1)

4mg

Рибофлавин (B2)

2mg

Ниацин (B3)

10mg

Витамин B6

4mg

Фолиева киселина

200μg

Витамин B12

20μg

Биотин

50μg

Пантотенова киселина

10mg

Желязо

15mg

Мед

1,2mg

Молибден

30μg

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук