Scholl Fungal Nail Treatment Система за лечение на гъбички по ноктите 3,8мл

Scholl Fungal Nail Treatment Система за лечение на гъбички по ноктите 3,8мл

Лекува от гъбички и предотвратява тяхното разпространение и повторно появяване

код на продукта: 002111
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  44,77лв. (22,90€)

Scholl Fungal Nail Treatment Система за лечение на гъбички 3.8ml Дискретно и лесно за използване лечение за гъбички по ноктите. Предотвратява разпространението на гъбичките и предпазва от рецидиви. Идеален за лечение на леки инфекции и не се изиск...  още

42,52лв. (21,75€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5052197037692
ТЕГЛО: 53gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Подхранване на нокти, Продукти против гъбички

Scholl Fungal Nail Treatment Система за лечение на гъбички 3.8ml

Дискретно и лесно за използване лечение за гъбички по ноктите. Предотвратява разпространението на гъбичките и предпазва от рецидиви. Идеален за лечение на леки инфекции и не се изисква рецепта.

Дерматологично тестван.

3.8ml пакет и 5 еднократни файла.

Продължителност 4 седмици.

1-ва седмица. Премахнете файл от пакета. Хванете повърхността на нокътя, като го отстраните от ръба на логото на Scholl, за да премахнете горните слоеве на заразения нокът. Обърнете специално внимание на обезцветените зони.

Изхвърлете файла (той е за еднократна употреба).

Избършете остатъците от лак и околните кожни участъци. Нанесете слой от специалната течност, съдържаща се в опаковката, върху цялата повърхност на нокътя. Избършете, ако течността влезе в контакт с кожата около нокътя. Изчакайте 5 минути, преди да носите чорапи, чорапогащи и т.н.

За най-добри резултати не мокрете краката си в продължение на 30 минути. През останалите 6 дни от седмицата нанасяйте течността ежедневно върху повърхността на ноктите (само течността, а не процедурата за пилене). На първия ден от втората седмица правим процеса отново с пилата и течността, докато през останалите 6 дни прекарваме само течността. Продължаваме 4 седмици. (В първия ден от седмицата използваме както пилата, така и течността, а останалите само течността). В края на 4-та седмица лечението приключи. Използвайте последния файл (има 5 в опаковката), за да напилите върховете на ноктите или повърхността, ако все още има нехомогенности.

Внимание: Потърсете медицински съвет преди употреба, ако имате диабет.

Избягвайте контакт с очите и кожата. В случай на дразнене, спрете да го използвате. Винаги затваряйте капака след употреба. За да избегнете риска от разпространение, не използвайте файловете повторно. Само за външна употреба. Ако имате порязване или инфекция по кожата на околната среда, внимавайте течността да не дойде в контакт с тях.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук