ПРЕДЛАГА СЕ В ОТЛИЧИТЕЛНА ОПАКОВКА
Tena Lady Super 15 бр

Tena Lady Super 15 бр

Дамски превръзки за лека до умерена инконтиненция

код на продукта: 024176
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  15,33лв. (7,84€)

Tena Lady Супер салфетки за лека до умерена инконтиненция 15 бр TENA Lady предлага защита срещу течове, нежелани миризми и влага. TENA Lady са също толкова дискретни, колкото менструалните превръзки, но много по-абсорбиращи, така че да останете су...  още

11,34лв. (5,80€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7310791184081
ТЕГЛО: 723gr
Вижте също продукти в тази категория:
Подложки за инконтиненция

Tena Lady Супер салфетки за лека до умерена инконтиненция 15 бр

TENA Lady предлага защита срещу течове, нежелани миризми и влага. TENA Lady са също толкова дискретни, колкото менструалните превръзки, но много по-абсорбиращи, така че да останете сухи и удобни при всякакви обстоятелства.

Контролът на миризмата помага за неутрализиране на нежеланите миризми: дамските превръзки TENA Lady с контрол на миризмата намаляват нежеланите миризми на амоняк за по-голяма дискретност и достойнство.

Dry Fast Core улавя трайно влагата: Dry Fast Core осигурява много ефективна защита срещу загуби. Дамската превръзка съдържа суперабсорбиращи микросфери, които задържат урината и я затварят. TENA Lady ви дава спокойствие и увереност.

Особено мека и суха Silky Soft Surface: Сухотата играе важна роля за усещането за свежест и защита на кожата. Ето защо дамските превръзки TENA Lady имат копринено гладка, подобна на плат повърхност, която моментално отвежда влагата от кожата ви. Дамските превръзки TENA Lady ви поддържат сухи и поддържат самочувствието ви.

TENA Lady е анатомично проектирана за по-голяма дискретност и комфорт: TENA Lady осигурява отлична защита, комфорт и дискретност. Дамските превръзки TENA Lady са с форма на тялото и са предназначени да ви накарат да се чувствате комфортно, за да можете да се съсредоточите върху приятните аспекти на живота.

Мек, подобен на плат, дишащ външен материал помага за поддържането на здравето на кожата: TENA Lady включва мек, дишащ материал, който позволява на въздуха да циркулира, предотвратявайки влагата и поддържайки здравето на кожата.

Всички продукти на Tena се доставят в дискретна опаковка.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук