TRESemme Curl Definition Mousse 200ml

TRESemme Curl Definition Mousse 200ml

Пяна за къдрици за траен контрол

код на продукта: 030635
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  14,02лв. (7,17€)

Tresemme Curl Conditioning Mousse Пяна за оформяне на къдрици с кокос и вода от кактус 200ml Пяната за оформяне на къдрици Tresemme Curl Conditioning Mousse възстановява и подхранва косъма, осигурявайки перфектно оформени къдрици. Съдържа: 1...  още

12,20лв. (6,24€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8717163639573
ТЕГЛО: 200gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Стилизиращи продукти за коса, Грижа за косата

Tresemme Curl Conditioning Mousse Пяна за оформяне на къдрици с кокос и вода от кактус 200ml

Пяната за оформяне на къдрици Tresemme Curl Conditioning Mousse възстановява и подхранва косъма, осигурявайки перфектно оформени къдрици.

Съдържа:

1. Кокос

2. Вода от кактус

3. Натурални съставкки (без парабени и оцветители)

Марката TRESemmé успява да комбинира професионален състав с натурални съставки, включително смес от кокосово масло и алое, създавайки по този начин разнообразие, което подхранва и възстановява косата. Пяната Botanique е професионално създадена, за да придава обем на косата и да контролира непокорните къдрици.

Как функционира?

Омекотяващата пяна TRESemme Botanique Nourish Curl Conditioning е специално създадена и включва смес от кокосово мляко и алое, за да осигури обем на косата и да контролира непокорните къдрици, придавайки им съвършена форма.

За да използвате правилно пяната, разклатете добре флакона преди употреба и впръскайте 2-3 дози с размера на лешник в дланта на ръката си, след което разнесете равномерно количеството от продукта върху мокра коса и оформете, за да получите перфектните букли.

Aqua, Butane, Isobutane, Polyquaternium-4, Propane, Propylene Glycol, Parfum, Sodium Benzoate, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Silicone Quaternium-16, Polysorbate 20, Citric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Trideceth-9, Disodium EDTA, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Undeceth-11, Butyloctanol, Undeceth-5, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Cocos Nucifera Oil, Opuntia Ficus-Indica Extract, Coumarin, Linalool.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук