Ursapharm Hylo-Comod Eye Drops Смазване на капки за очи с хиалурон 10ml

Ursapharm Hylo-Comod Eye Drops Смазване на капки за очи с хиалурон 10ml

код на продукта: 012787
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  23,26лв. (11,90€)

Ursapharm Hylo-Comod Капки за очи Смазващи капки за очи с хиалурон 10ml Безспорното предимство на капките HYLO-CARE е системата за дозиране (COMOD, т.е. непрекъсната система MOnoDose), която намалява риска от замърсяване на съдържанието на флакона...  още

23,26лв. (11,90€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4031626710369
Вижте също продукти в тази категория:
За уши и нос

Ursapharm Hylo-Comod Капки за очи Смазващи капки за очи с хиалурон 10ml

Безспорното предимство на капките HYLO-CARE е системата за дозиране (COMOD, т.е. непрекъсната система MOnoDose), която намалява риска от замърсяване на съдържанието на флакона. В допълнение, COMOD постига икономия на консумация с точната доза, по време на която със силата на компресия можем да повлияем на размера на капката.


Капки за очи HYLO-COMOD съдържат хиалуронова киселина, вещество, нормално за човешкото тяло. Открива се например в синовиалната течност и стъкловидното тяло на окото. Това вещество има способността да създава на повърхността на окото равномерен, стабилен и дълготраен хидратиращ филм, който не напуска или влияе неблагоприятно на зрението. Това предпазва окото от сухота и дразнене.
Когато използвате капки за очи HYLO-COMOD, използването на контактни лещи става по-приятно и освен това по повърхността им не се създават отлагания, което прави използването по-здравословно.


HYLO-COMOD осигурява ефективна защита, когато усетите натиск, парене и сухота в очите си. Най-голямото предимство на капки за очи HYLO-CARE е, че те не съдържат консерванти, което ги прави поносими дори при продължителна употреба.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук