Veet Expert Face 20 бр

Veet Expert Face 20 бр

Депилиращи восъчни ленти, готови за употреба върху лицето

код на продукта: 006342
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  17,01лв. (8,70€)

Veet Expert Face депилиращи восъчни ленти, готови за употреба върху лице 20 бр Veet Expert Hair Removal Strips със студен восък за лице са готови за употреба и сега обезкосмяването се превръща в игра! Сега обезкосмяването по лицето става момент...  още

16,15лв. (8,26€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8002990840125
Вижте също и продуктите в категориите:
Епилация и депилация, Грижа за тялото

Veet Expert Face депилиращи восъчни ленти, готови за употреба върху лице 20 бр

Veet Expert Hair Removal Strips със студен восък за лице са готови за употреба и сега обезкосмяването се превръща в игра!

Сега обезкосмяването по лицето става моментално. Сега можете да стигнете до корена с Veet® Expert Ready-to-Use Facial Wax Strips и Perfect Finish Wipes, защото те са най-добрият начин да се отървете от петна от косми, които се появяват от нищото! Малките восъчни ленти Veet са идеални за тези трудни зони на лицето ви, както и за коригиращи движения на цялото тяло. Нашите епилационни ленти са предназначени за къси косми с дължина 1,5 mm, така че не е нужно да чакате да станат „достатъчно дълги“, за да ги депилирате. Гел формулата с EasyGripTM прегръща и премахва дори най-късите косъмчета*, а не кожата. Премахва космите от корена, за мекота до 28 дни. Така че ви дава увереността да постигнете отлични резултати от първия път, дори ако нямате опит с кола маска.

Дерматологично тестван.

Съдържание на пакета:

  • 20 восъчни ленти
  • 4 кърпички Perfect Finish

*1,5 мм.

  1. Внимателно отделете лентите, като издърпате заоблените ръбове.
  2. Нанесете лента върху кожата по посока на растежа на косъма. Разтрийте няколко пъти по посока на растежа на косъма, за да сте сигурни, че восъкът е полепнал добре.
  3. Поддържайте кожата си опъната. Хванете заобления ръб и дръпнете лентата обратно колкото можете по-бързо, срещу посоката на растеж на косъма. Издърпайте лентата назад с рязко движение, близо до кожата.
  4. След кола маска, почистете восъка, останал върху кожата ви с кърпичка Perfect Finish.

Kerio Films: Hydrogenated Styrene/Methyl Styrene/Indene Copolymer, Paraffinum Liquidum, Silica, Polyethylene, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butylhydroxyhydrocinnamate, Parfum, Butyrospermum Parkii Butter, Limonene, Citric Acid, CI 77891, CI 15850.

Кърпички: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Camelina Sativa Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук