Vichy Capital Soleil Anti-Ageing Spf50 Крем за лице с висока защита срещу бръчки и фотостареене 50ml

Vichy Capital Soleil Anti-Ageing Spf50 Крем за лице с висока защита срещу бръчки и фотостареене 50ml

код на продукта: 031819
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  45,92лв. (23,49€)

Vichy Capital Soleil Anti-Aging Spf50 високозащитен слънцезащитен крем против бръчки и фотостареене 50ml Продукт, който съчетава широкоспектърна слънцезащита с мощни антиоксиданти, не само за осигуряване на слънцезащита, но и за цялостна корекция ...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201100521906
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Vichy Capital Soleil Anti-Aging Spf50 високозащитен слънцезащитен крем против бръчки и фотостареене 50ml

Продукт, който съчетава широкоспектърна слънцезащита с мощни антиоксиданти, не само за осигуряване на слънцезащита, но и за цялостна корекция на фотостареенето.

ТИП НА КОЖАТА: За всички видове
КРЕМ ТЕКСТУРА: Крем
ИНДЕКС ЗА ЗАЩИТА: 50

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПРОДУКТА

Филтърна система с широк спектър: Чрез умна комбинация от слънцезащитни продукти, включително Mexoryl XL, запазена марка на L'Oréal Research, филтърната система Ideal Soleil осигурява висока защита срещу UVA и UVB лъчи, при дълги UVA.

Мощен антиоксидантен комплекс: Camu camu, малък плод, който процъфтява в Амазонка. Той е изключително богат на витамин С (х 50 пъти повече от оранжевия) и благодарение на тази концентрация може и ефективно се бори с преждевременното стареене на кожата. Също така съдържа Kombucha или екстракт от черен чай, за силно действие против стареене и по-гладка, по-ярка и по-сияйна кожа. И накрая, антиоксидантната активност на този иновативен продукт се засилва от α-токоферола, най-ефективната форма на витамин Е, която формира мощен щит срещу свободните радикали.

Нанесете продукта непосредствено преди излагане на слънце, подновявайте го често и в изобилие, особено след плуване, ако се изпотявате или изтривате. Избягвайте контура на очите. В случай на контакт с очите, веднага изплакнете обилно с вода. Избягвайте контакт с дрехи. Прекомерното излагане на слънце е опасно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук