Vichy Neovadiol Phytosculpt Дневен крем за ремоделиране на лицев контур и шия 50ml

Vichy Neovadiol Phytosculpt Дневен крем за ремоделиране на лицев контур и шия 50ml

код на продукта: 028000
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  80,29лв. (41,07€)

Vichy Neovadiol Phytosculpt Дневен крем за ремоделиране на лицев контур и шия 50ml По време на менопаузата еластичността на кожата започва да намалява значително, а зоните, засягащи кожата на лицето и шията са най-засегнати. Изтъняването на кожата...  още

68,97лв. (35,28€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3337875647182
ТЕГЛО: 50gr

Vichy Neovadiol Phytosculpt Дневен крем за ремоделиране на лицев контур и шия 50ml

По време на менопаузата еластичността на кожата започва да намалява значително, а зоните, засягащи кожата на лицето и шията са най-засегнати. Изтъняването на кожата и загубата на плътност водят до отпускане на кожата в долната част на лицето и шията. През този период DHEA (хормон на младостта) в организма намалява с до -90%.

ИНОВАЦИЯ: NEOVADIOL PHYTOSCULPT, ПЪРВАТА ГРИЖА ОТ VICHY ЗА ИЗВАЙВАНЕ, УПЛЪТНЯВАНЕ И СТЯГАНЕ НА ЛИЦЕВИЯ КОНТУР И ШИЯТА В ПЕРИОДА НА МЕНОПАУЗА.

ШИЯ: ПОДОБРЯВА ЕЛАСТИЧНОСТТА И ПЛЪТНОСТТА НА КОЖАТА НА ШИЯТА - РЕМОДЕЛИРА И СТЯГА.

ЛИЦЕВ КОНТУР: РЕМОДЕЛИРА - СТЯГА И ТОНИЗИРА

ДЪЛГОТРАЙНА ЕФЕКТИВНОСТ:

33% НАМАЛЯВАНЕ НА ОТПУСКАНЕТО НА КОЖАТА В ДОЛНАТА ЧАСТ НА ЛИЦЕВИЯ КОНТУР

25% НАМАЛЯВАНЕ НА ОТПУСКАНЕТО НА КОЖАТА

41% ПОДОБРЯВАНЕ НА ТЕКСТУРАТА НА КОЖАТА

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Фитостерол + Компенсиращ комплекс

ТИП КОЖА: Всички типове кожа

ЧЕСТОТА НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Сутрин + Вечер

ПОЛЗИ: Стяга шията и предефинира лицевия контур

КЛИНИЧНА ЕФЕКТИВНОСТ

След 4 часа употреба:
стягащ ефект*

Измерване с DTM, 4 часа след приложението; участвали 40 жени на възраст от 40 до 65 години

*Тест за употреба с участието на 53 жени, ползвали продукта в продължение на 56 дни.

След 8 седмици употреба:
ремоделиращ/редефиниращ ефект**

Клинично проучване, проведено под дерматологичен контрол с участието на 48 жени, ползвали продукта в продължение на 8 седмици.

*Симулация на ефекта, постигнат средно на базата на клинично проучване с участието на 48 жени, ползвали продукта в продължение на 8 седмици. Има вероятност стойностите, касаещи крайния резултат да варират и да се различават при различните потребители.

53 ЖЕНИ ИМАХА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ТЕСТВАТ ПРОДУКТА ЗА ПЕРИОД ОТ 56 ДНИ

Ефективност

87% от жените, ползвали продукта, споделят, че усещат кожата си ревитализирана

81% от жените, ползвали продукта, споделят, че линиите по кожата на лицето са по-малко видими

94% от жените, ползвали продукта, споделят, че усещат кожата си по-гладка

Употреба

91% от жените, ползвали продукта, споделят, че е изключително приятен при употреба

85% от жените, ползвали продукта, споделят, че се абсорбира бързо

83% от жените, ползвали продукта, споделят, че не лепне

Сигурност и безопасност

Хипоалергенен продукт, тестван под дерматологичен контрол.

ФИТОСТЕРОЛЪТ Е ИЗВЕСТЕН СЪС СПОСОБНОСТТА СИ ДА ДЕЙСТВА ВЪРХУ АКТИВНОСТТА НА КЛЕТЪЧНАТА МЕМБРАНА

Фитостеролът е известен с полезните за здравето свойства, които притежава и по-специално със способността си да участва в активността на клетъчната мембрана.
Така например, що се отнася до храненето, храните, богати на фитостероли, намаляват лошия холестерол, като го заместват и активно участват в дейността на клетъчната мембрана. Фитостеролът потиска и възпрепятства циркулацията на холестерола в кръвта, като по този начин намалява риска от сърдечни проблеми. Приемът на фитостерол, до 2g на две или три дози дневно, в рамките на балансиран хранителен режим, притежава способността да спомогне за намаляване на лошия холестерол с 10%.*

Фитостеролът, като мощна активна съставка и част от грижата за кожата, разкрива многостранната архитектура на влакната, която гарантира тройно действие върху кожата.
Благодарение на тази специализирана структура, фитостеролът действа върху всички слоеве: върху кожата, в дермо-епидермалния лигамент и в същото време увеличава дебелината на кожата, намалява гънките на кожата и предотвратява анизотропията.
В заключение, кожата се регенерира и еластичността се подобрява.
Фитостеролът се извлича чрез процес, при който хидроалкохолната течност се довежда до кипене, за да се активира молекулярното отделяне на фитостерол, полифеноли и захари.

Лабораториите Vichy използват за своите продукти фитостерол от натурален произход, извлечен от молекули на папратовото растение Microsorum Grossum. Растението Microsorum Grossum се откроява със специалната структура на своите листа. Именно от тях, експертите на Vichy получават фитостерол - активна съставка, която стяга и регенерира кожата много ефективно, благодарение на способността ѝ да възстановява еластина в клетъчната мембрана на кожата.

Когато се нанася върху кожата, 100% чистият фитостерол от натурален произход активира биологично действие, което осигурява множество ползи за кожата.
На биологично ниво фитостеролът коригира видимите симптоми на разпадане на еластичните влакна, стимулира кожата да произвежда нови кожни клетки и утроява регенерацията. Подобрява качеството на кожната бариера и спомага за поддържане на баланса на кожата.
Резултат: Кожата на шията и лицевия контур е стегната и изгладена.

Ежедневна стягаща грижа под формата на балсам, идеална за масаж.

При 32 градуса, в контакт с кожата, текстурата се „стопява“, като по този начин Ви позволява да направите идеалния масаж на кожата на шията и лицевия контур.

След като изстине, текстурата се трансформира във филм, който повдига и стяга кожата.

Затоплете крема с ръце и нанесете върху шията и контурите на лицето веднъж или два пъти дневно.

Нанесете крема с дясната си ръка върху лявата страна на шията, като правите кръгови масажни движения от центъра на шията към брадичката. Повторете същото движение от другата страна.

С двете ръце леко прищипете кожата от центъра на брадичката нагоре.

С две ръце правете разглаждащи движения под брадичката и по протежение на областта под челюстта, като силно притискате кожата от центъра навън. Завършете приложението, като упражнявате натиск върху основата на брадичката и с движение нагоре за 5 секунди.

AQUA / WATER - GLYCERIN - CYCLOHEXASILOXANE - DIPROPYLENE GLYCOL - DIMETHICONE - HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL - ZEA MAYS GERM OIL / CORN GERM OIL - ELAEIS GUINEENSIS OIL / PALM OIL - ALCOHOL DENAT. - BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER - GLYCERYL STEARATE - PROPYLENE GLYCOL - PEG-100 STEARATE - CETYL ALCOHOL - CERA ALBA / BEESWAX - MYRISTYL MYRISTATE - PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL - HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID - ADENOSINE - METHYLDIHYDROJASMONATE - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE - PHYMATOSORUS GROSSUS LEAF EXTRACT - SODIUM HYALURONATE - TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE - CETYL PALMITATE - CITRIC ACID - ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER - AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - CAPRYLYL GLYCOL - ISOHEXADECANE - MYRISTIC ACID - PALMITIC ACID - POLYSORBATE 80 - PROPANEDIOL - SORBITAN OLEATE - SORBITAN TRISTEARATE - STEARIC ACID - POLYSILICONE-11 - CI 15985 / YELLOW 6 - PHENOXYETHANOL - PARFUM / FRAGRANCE

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук