Vitabiotics Feroglobin Fizz 20 Effer.tabs

Vitabiotics Feroglobin Fizz 20 Effer.tabs

Хранителна добавка с желязо и фолиева киселина в ефервесцентна форма

код на продукта: 013033
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  28,11лв. (14,38€)

Vitabiotics Feroglobin Fizz Хранителна добавка с желязо и фолиева киселина в ефервесцентна форма 20 Effer.tabs Хранителна добавка с желязо и фолиева киселина в ефервесцентна форма Ефервесцентен състав Feroglobin Fizz е мека добавка на желязо...  още

23,07лв. (11,80€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5021265247295

Vitabiotics Feroglobin Fizz Хранителна добавка с желязо и фолиева киселина в ефервесцентна форма 20 Effer.tabs

Хранителна добавка с желязо и фолиева киселина в ефервесцентна форма

Ефервесцентен състав

Feroglobin Fizz е мека добавка на желязо с поддържащи хранителни вещества в ефервесцентна формула, която прави освежаваща напитка с естествен портокалов вкус. Идеален е за тези, които предпочитат алтернатива на капсулите.

Червени кръвни клетки и хемоглобин

Желязото е жизненоважен минерал и допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки, хемоглобин и нормалния транспорт на кислород в тялото. Feroglobin Fizz има уникална формула, която осигурява желязо в течна форма и избягва прекомерни нива, така че е нежен за стомаха.

Намаляване на умората и отпадналостта

Освен че е важно за кръвообразуването, желязото заедно с хранителни вещества като витамини B6, B12 и C допринасят за нормалното освобождаване на енергия и спомагат за намаляване на умората и умората. Витамин С също повишава усвояването на желязото, докато медта подпомага нормалния транспорт на желязото в тялото.

Общо благосъстояние

Заедно с цинка, желязото също допринася за нормалната когнитивна функция, докато витамините C, B6, B12 и фолиевата киселина допринасят за нормалната психологическа функция. Feroglobin Fizz се препоръчва да се приема веднъж дневно и осигурява желязо, витамин C, B6, B12, фолат и мед, всички от които допринасят за гладкото функциониране на имунната система.

Тази информация не е предназначена да замести професионален медицински съвет, диагноза или лечение. Винаги търсете съвет от Вашия лекар или други квалифицирани медицински специалисти относно всяко медицинско състояние.

  • Освежаваща алтернатива на желязото от таблетки или капсули.
  • Съдържа витамин С, който повишава усвояването на желязото.
  • От добавка желязо No1* в Обединеното кралство.

Потвърждение № EOF: 32682/11.03.2020 г.

Възрастни и деца над 12 години: 1 таблетка дневно, разтворена в чаша вода.

Не превишавайте препоръчителната доза за дневна консумация.

Не се дава на деца под 12 години. Продуктът съдържа желязо, което ако се дава в големи количества може да бъде вредно за малки деца. Съдържа и полиоли, прекомерната консумация на които може да предизвика слабителни ефекти.

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да замества разнообразното, балансирано хранене и здравословния начин на живот. Както и при другите хранителни добавки, потърсете медицински съвет преди употреба, ако сте под лекарско наблюдение, страдате от хранителни алергии или сте алергични към някоя от съставките.

Уверете се, че уплътнението на опаковката е непокътнато преди първа употреба. След отваряне се уверете, че капачката е поставена правилно.

Съхранявайте го на недостъпно за деца място. Да се съхранява на сухо място, далеч от светлина и топлина, при температура под 25°С, в оригиналната опаковка. Да се консумира за предпочитане преди изтичане на срока, посочен на опаковката.

Хранителна информация

Средно на таблетка

% EC SDR *

Витамин Ц

80 mg

100

Витамин B6

5 mg

357

Фолиева киселина

200 µg

100

Витамин B12

10 µg

400

Желязо

17 mg

121

Цинк

10 mg

100

Мед

1000 µg

100

*SDR – Препоръчителна дневна доза, µg = микрограм
mg = милиграм, IU = международни единици.

Компоненти

Лимонена киселина, подсладители: сорбитол и сукралоза, регулатор на киселинността: натриев бикарбонат, ароматен натурален портокал, витамин С (аскорбинова киселина), нишесте, железен сулфат, цинков цитрат, бета каротин, витамин B12 (цианокобаламин), витамин B6 (пиридоксин HCl) , меден сулфат, фолиева киселина (като птероилмоноглутаминова киселина).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук