Vitabiotics Ultra Red Krill Oil Super Strength 500mg 30caps

Vitabiotics Ultra Red Krill Oil Super Strength 500mg 30caps

Хранителна добавка с чисто масло от крил с Омега-3 за здраво сърце, мозък и очи

код на продукта: 012973
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  53,98лв. (27,61€)

Vitabiotics Ultra Red Krill Oil Super Strength 500 mg Чисто масло от крил с Омега-3 за здраво сърце, мозък и очи 30 капсули UltraTM Red Krill Oil е специален източник на Омега-3 мастни киселини с висока концентрация на морски фосфолипиди, които се...  още

44,26лв. (22,64€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5021265245307

Vitabiotics Ultra Red Krill Oil Super Strength 500 mg Чисто масло от крил с Омега-3 за здраво сърце, мозък и очи 30 капсули

UltraTM Red Krill Oil е специален източник на Омега-3 мастни киселини с висока концентрация на морски фосфолипиди, които се оползотворяват по-добре от организма, отколкото основните Омега-3 мастни киселини, съдържащи се в рибеното масло.

DHA спомага за поддържането на нормална мозъчна функция и поддържа нормално зрение.

EPA и DHA допринасят за нормалното функциониране на сърцето.

Характеристики на състава

  • Идва от най-чистите океански води.
  • Богат източник на незаменими мастни киселини.
  • Маслото от крил осигурява астаксантин, който помага за поддържане на свойствата на маслото.
  • Малка капсула
  • Няма рибен вкус или мирис.
  • Не предизвиква рефлукс на стомашния сок.

1-2 капсули на ден с основното хранене. Поглъщане с вода или студена напитка. Не ги дъвчете. Да не се прилага на празен стомах. Не превишавайте препоръчителната доза за дневна консумация.

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да замества разнообразното, балансирано хранене и здравословния начин на живот. Както и при другите хранителни добавки, потърсете медицински съвет преди употреба, ако сте под лекарско наблюдение, по време на бременност или кърмене, ако приемате лекарства за разреждане на кръвта (антикоагуланти), ако страдате от епилепсия, хранителни алергии или сте алергични към някоя от съставките .

Продуктът не е подходящ за деца. Съхранявайте го на недостъпно за деца място. Да се съхранява на сухо място, далеч от светлина и топлина, при температура под 25°С, в оригиналната опаковка. Да се консумира за предпочитане преди изтичане на срока, посочен на опаковката.

Състав/2 капсули: Липиден екстракт от антарктически крил (Euphasia superba) (от миди) 1000 mg, който съдържа фосфолипиди 400 mg, омега-3 мазнини 220 mg, EPA (ейкозапентаенова киселина) 120 mg, DHA (докозахексаенова киселина) 55 mg, астаксантин 100 μg, омега -9 мазнини 80 mg). Обвивка на капсула [говежди желатин с фармацевтичен клас, пречистена вода, глицерин, аромат на ванилия]. mg – милиграми, μg - микрограми.

Не съдържа: Консерванти, изкуствени оцветители, глутен, захар, сол или мая и се произвежда в съответствие с фармацевтичните спецификации и строг контрол на качеството.

Съдържа миди. Може да съдържа следи от ядки.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук